Mediaxplain in nieuw internationaal consortium mediabureaus

Het nieuwe Local Planet gaat in meer dan 40 landen wereldwijd diensten aanbieden via alle aangesloten bureaus.

Daarbij horen naast Mediaxplain onder andere Horizon Media in de Verenigde Staten, the7stars in het Verenigd Koninkrijk, Spanje’s Zertem Communication Group, Media Italia, pilot in Duitsland, CoSpirit MediaTrack uit Frankrijk, het Zweedse Tre Kronor en Percept Media uit India. Alle aangesloten bureaus zijn aandeelhouder van de Local Planet organisatie. 

Het Local Planet netwerk is opgezet om internationale klanten een speelveld aan mogelijkheden te bieden door hen toegang te geven tot internationale strategie, waardevermeerdering, transparantie, technologie en talent. 

Martyn Rattle, voorheen global ceo van Vizeum en Global Chief Client Officer van Aegis Media, gaat Local Planet leiden. Bill Koenigsberg, President, Founder en ceo van Horizon Media is benoemd tot voorzitter van het nieuwe netwerk. De oprichters en directies van de tot het netwerk behorende grootste bureaus nemen plaats in de nieuw gevormde Local Planet Group Board.

C.C. Hage, Founding Partner Mediaxplain: &;Voor Mediaxplain vormt de oprichting van Local Planet een nieuwe fase in onze ontwikkeling. Internationaal ondernemen en communiceren vormt voor een groeiend deel van onze klanten een grote kans. Het is voor hen een wens om dat niet via een global network agency te doen, maar dat met de beste onafhankelijke bureaus in de voor hen relevante landen op te pakken. Als één van de founding members van Local Planet bieden we hen deze mogelijkheid. Adverteerders kunnen nu profteren van een sterk internationaal netwerk en krijgen daarin de beste lokale communicatiemogelijkheden die er zijn.&;

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie