T-Mobile maakt bellen in de EU voordeliger

Vanaf 19 januari kunnen klanten van T-Mobile iedere maand gratis sms'en en tot 120 minuten bellen naar, in en tussen alle EU-landen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Dat maakte Marco Kind, directeur consumenten , vanochtend bekend aan de aanwezige pers in het Muziekgebouw aan &;t IJ. Ook wordt het ontvangen van telefoontjes in de EU gratis. Het ontvangen van een sms was al gratis, maar het versturen ervan wordt dat nu ook. Internetten in de EU blijft prijzig, maar wordt met de nieuwe voorwaarden tot vijf keer goedkoper dan de huidige gereguleerde tarieven. 

T-Mobile neemt daarmee een voorschot op de Europese inperking van roamingkosten. Hoewel het Europees Parlement voor afschaffing stemde, gaan de nieuwe maatregelen pas in bij goedkeuring van de Europese Commissie. 

Consument vraagt vertrouwen

Daarnaast gaat T-Mobile, net als de andere providers, klanten laten zien wat ze betalen voor een toestel en kunnen ze dit per maand aanpassen. Kind: &;De klant verandert en eist meer transparantie in een wereld die volledig connected is. Om het vertrouwen te behouden moeten we onszelf aanpassen en conventies breken.&; T-Mobile hoopt daaraan toe te komen door klanten meer vrijheid te geven in hoe ze hun smartphone willen (af)betalen en door de capaciteit van het netwerk te versterken. &;We willen niet op prijs concurreren, maar op capaciteit.&;

Voor huidige klanten is er, onder voorwaarde, de mogelijkheid over te stappen naar dit nieuwe abonnement. De specifieke voorwaarden en kosten worden door het telecombedrijf bekend gemaakt op 19 januari. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie