Media

Wendy van Dijk: "Magazine is succes en daarom willen we door"

Maarten Hafkamp, redactie | 10 december 2015, 20:51

Binnenkort maakt ze bekend welke uitgever Wind Publishing opvolgt.

Het platform Wendy en Wind Publishing hebben besloten te stoppen met de samenwerking, zoals  eerder al meldde. Wind Publishing heeft haar aandelenbelang van dertig procent in Wendy verkocht. Het concept, gestoeld op de universele zoektocht naar geluk, zou een jaar lang actief zijn. Nu het jaar voorbij is, vindt De Wind het tijd voor andere projecten. 

Femmetje de Wind van Wind Publishing zegt hierover: &;Ik ben blij dat we dit project goed hebben neergezet. Het was een bijzondere ervaring. Nu moet het op eigen kracht verder. Ik was te veel tijd kwijt met het managen, terwijl mijn kracht juist zit in het bedenken en ontwikkelen van marketing- en mediaconcepten.&; In dergelijke projecten ziet De Wind veel mogelijkheden voor haar uitgeverij, zegt ze.

Het multimediale concept gaat volgend jaar gewoon door in een hogere frequentie. Het blad verschijnt volgend jaar zes in plaats van vier keer, plus een aantal specials, bij een andere uitgever. Welke uitgever in het stapt, maakt Wendy van Dijk binnenkort bekend.
Een partner van het platform is de Staatsloterij. 

Wendy van Dijk: &;Het magazine is succesvol en daarom willen we door. We hebben gewoon nog te veel ideeën die een weg naar de lezer zoeken. Wij willen alle medewerkers van Wind Publishing heel hartelijk danken voor hun inzet en expertise. Wij kunnen nu verder met een prachtig product en een gezond exploitatiemodel.&;  
 
In december 2014 lanceerde Wind Publishing het multimediale concept Wendy. Het magazine zou een gemiddelde losse verkoop van rond de 100.000 stuks hebben en de site 200.000 unieke bezoekers per maand. 

Over de auteur

Maarten Hafkamp

Reacties op dit artikel (2)

Comment author avatar
Avatar

johannaenmarc

(11 december 2015, 13:40)
Heel erg terechte formulering in de laatste zin: 'zou hebben'...
Avatar

carla seubers stuurman

(22 februari 2016, 20:16)
weet nog niet of het magazine leuk is... aboland is niet echt duidelijk met haar informatie over het verschijnen van edities.. in december een abonnement afgesloten en per 18Feb kon ik de eerste editie verwachten.. nu blijkt vlgs de redactie dat editie 5 in december beschikbaar was en editie 6 in maart uitkomt.. al met al niet een indicator voor kwaliteit ..

Gerelateerde items Wendy Wendy van Dijk Wind Publishing

Meer in channel Media

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs