Youfone introduceert eigen videodienst in nieuwe campagne

Natwerk bedacht de campagne voor de positionering ‘Wat You Wil’.

Youfone lanceert vandaag een nieuwe campagne voor de introductie van YoufoneTV, de videodienst van de provider. Natwerk is verantwoordelijk voor de campagne en deze is onderdeel van de positionering ‘Wat You Wil’, waar dit bureau ook verantwoordelijk voor was.

Bij YoufoneTV is het voor de consument mogelijk om het abonnement zelf samen te stellen. Zo is de selectie van de content en programma’s naar eigen smaak aan te passen wat goed aansluit bij de positionering.

Volgens Youfone-ceo Valentijn Rensing zit de consument meestal vast aan een ‘triple-play construct’ met internet, bellen en tv in één. ‘Dat is bij ons niet zo. Je kunt bijvoorbeeld van YoufoneTV gebruikmaken zonder tegelijk internet af te nemen. Deze vrijheid sluit perfect aan op onze merkbelofte. We zijn blij met hoe Natwerk deze ontwikkeld heeft. Wat You Wil is een paraplu waar al onze producten onder passen.’

YoufoneTV heeft inclusief de gratis regionale omroepen een basispakket van 40 zenders, waarvan 26 in HD. Er kunnen extra zenders aan worden toegevoegd of af worden gehaald. De extra zenderpakketten zijn maandelijks aanpasbaar of maandelijks opzegbaar. Het veelgevraagde kanaal FOX Sports 1 zit gratis bij het basispakket inbegrepen. Ook kan er met YoufoneTV opgenomen of teruggekeken worden zonder dat hier extra kosten aan zitten.

De nieuwe campagne gaat live op 24 december tijdens de Kerstspecial van All You Need Is Love, maar is nu al online te zien.

Credits
Bureau: Natwerk
Productiemaatschappij: Natwerk
Producer: Ralph de Haan
Regisseur: Rob Lücker
Lighting cameraman/D.O.P.: Lex Brand
Editor: Teun Rietveld
Music: Remus Ockels
Sounddesign: Hielke Praagman
Online & grading: Captcha
Voice-over: Murth Mossel
Fotografie: Leon Hendrix
Verantwoordelijk bij Youfone: Valentijn Rensing, Carel van Hoogenhuyze, Jeremy Carlier

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie