Premium

Bas Korsten (JWT Amsterdam) is één van ’s werelds meest creatieve personen

Andere namen in de lijst zijn Prince, David Bowie en Beyoncé

Magazine AdAge presenteert de " target="_blank">Creativity 50, een lijst van ’s werelds meest invloedrijke vernieuwers van 2016. In de lijst staan niet alleen adverteerders en marketeers, maar ook creatieven uit de muziekindustrie, kunst en technologische sector. Bas Korsten van J. Walter Thompson staat als enige Nederlander in de lijst.

The Next Rembrandt

Hij staat in de lijst omdat hij de creatieve kracht was achter The Next Rembrandt. Met dit project probeerden JWT en ING de creativiteit van Rembrandt van Rijn ‘opnieuw tot leven te wekken’.

In de Creativity 50 staan dit jaar ook muzikanten als Prince, David Bowie en Beyoncé. Andere bekende namen zijn James Corden (tv-presentator en YouTube-ster), Tom Ford (designer, director), Teresa Herd (creative director bij Intel) en Ryan Reynolds.

Advertentie
advertisement
premium

Word lid voor € 1,-

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan en betaal € 1,- voor de 1e maand.

Ja, ik wil lid worden

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie