Zeven Ilse DeLange's in de nieuwe commercial van HAK

Ilse DeLange is veelzijdig. Appelmoes van HAK ook.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Woensdagavond 23 april (om 19:55 uur om precies te zijn) was de première van de nieuwe commercial van HAK. De hoofdrol wordt dit keer gespeeld door de Nederlandse country and westernster Ilse DeLange. Dat werd in maart reeds . In de commercial (bureau: Etcetera) speelt Ilse DeLange zeven keer zichzelf.

Etcetera: &;Iedere keer laat ze een andere kant van zichzelf zien en krijgt ze van de kok van HAK een verrassend lekker Hollands appelmoesgerecht voorgeschoteld. Zo zien we onder andere Naturel Ilse, Country Ilse, Rock Ilse en Pop Ilse de revue passeren en zit er zelfs een kleine Ilse aan tafel.&; Het doel van de commercial luidt dan ook: &;Nederlandse gezinnen inspireren om ook eens op een andere manier HAK appelmoes te eten.&;

Op een meer strategisch niveau wil HAK de &;hollandse maaltijd&; op het bord van Nederlandse gezinnen nog verder claimen. Dat zegt Nicole Freid, marketing directeur van HAK: &;Opmerkelijk genoeg deed niemand dat nog, terwijl wij in Nederland nog steeds drie tot vier keer per week aardappelen-groenten-vlees eten. Hollandser kan bijna niet.&;

Het is de tweede commercial uit een nieuwe reeks met bekende Nederlanders. Eerder was de hoofdrol weggelegd voor Ronald Koeman (&;dit is die ik ooit heb gemaakt&;).

Credits
Klant: HAK B.V. – Nicole Freid, Timo Hoogeboom, Jaap Smeulders
Bureau: Etcetera
Creatie: Maarten Remmers, Wouter Voges
Strategie: Olaf Arkauer
Account: Dick van der Lecq, André Koster, Sabien Smit
RTV: Ronald Hietbrink
Productiemaatschappij: Czar
Regisseur: Willem Gerritsen
Producer: Emelie van Wensen
Postproductie: The Amb

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie