We redden het regenwoud door het te kopen

Wij zijn het enige marketingbedrijf dat zich bezighoudt met het redden van het regenwoud. En daar moet heel erg snel een einde aan komen.

Je wist natuurlijk wel dat de longen van onze aarde ernstig bedreigd worden. Als je dit artikel uitleest, zal in die tijd een gebied ter grootte van 80 voetbalvelden aan regenwoud permanent verwoest zijn. Minder bekend is dat het verbranden van het regenwoud net zoveel koolstof uitstoot als alle auto’s, vrachtwagens, bussen, vliegtuigen, schepen en treinen bij elkaar opgeteld! Je denkt vast: wat heeft dit in vredesnaam te maken met promotionele campagnes?

Heel veel …

Méér dan mens- en milieuvriendelijk

De meeste campagnes van BrandBase belonen consumenten met fysieke producten/premiums. Die ontwerpen, produceren en importeren we vanuit markten over de hele wereld. Cadeautjes die mensen echt willen hebben. Daarom komen ze steeds weer terug om de producten van onze klanten te kopen. Onze campagnes verhogen de incrementele omzet van onze klanten met 3 - 8%. Dat staat allemaal in ons whitepaper dat je hier kunt downloaden. De producten die we maken, zijn gecertificeerd als mens- en milieuvriendelijk. Maar we voelen ons verplicht om meer te doen. Omdat de wereld meer nodig heeft. Veel meer.

3.003.877. And counting …

Dat is het aantal vierkante meters tropisch regenwoud dat BrandBase tot nu toe heeft gered. Niet door houtkapapparatuur te saboteren of onszelf aan bomen vast te ketenen in Davos. Nee, we redden regenwoud door het te kopen. Bij elk product (premium) dat we voor onze klanten produceren, doneren we genoeg geld om ergens ter wereld een vierkante meter bedreigd regenwoud te kopen. 

We werken samen met de Rainforest Trust.

Dat is een Amerikaanse organisatie die al meer dan 30 jaar regenwoud opkoopt. Sinds 1988 hebben ze zo'n 18 miljard bomen en duizenden kwetsbare plant- en diersoorten over de hele wereld voor vernietiging behoed en hebben ze het land waarop ze leven permanent beschermd omdat ze het nu bezitten. 
Dat is een Amerikaanse organisatie die al meer dan 30 jaar regenwoud opkoopt. Sinds 1988 heeft Rainforest Trust zo'n 18 miljard bomen en duizenden kwetsbare plant- en diersoorten over de hele wereld voor vernietiging behoed. Het land waarop deze soorten leven wordt permanent beschermd omdat het nu in bezit is van Rainforest Trust. 
We zoeken geen complimentjes maar impact.
Wij zijn nu nog het enige marketingbedrijf dat zich actief bezighoudt met het redden van regenwouden. We vertellen het hier omdat we hopen dat jij je bij ons aansluit. Zonder samenwerking heeft het regenwoud geen kans.

Bel ons op 020 470 35 70 of neem rechtstreeks contact op met Rainforest Trust.

Plaats als eerste een reactie