Thank God It's Friday #TGIF

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De nieuwste selectie video’s van (Thank God It’s Friday) in samenwerking met .

Short film
Luminaris speelt zich af in een wereld die gecontroleerd en getimed wordt door het licht, maar één man werkt stiekem aan een geheim project dat de saaie wereld kan veranderen…
De korte film van regisseur Juan Pablo Zaramella heeft talloze prijzen gewonnen op verschillende filmfestivals en stond zelfs op de shortlist voor een Oscar.

Commercial
Voor de lancering van een nieuwe smartphone maakte Samsung deze verrassende commercial. In deze video wordt gebruik gemaakt van zogenaamde videomapping om een animatie te projecteren op het gezicht. Deze techniek wordt vaker gebruikt om bijzondere projecties te maken op gebouwen.

Behind the scenes
Vanaf vandaag is Titanic 3D te zien in de Nederlandse bioscopen. Regisseur James Cameron legt in deze video uit waarom hij er voor gekozen heeft om Titanic te converteren naar 3D en welke obstakels hij tegenkwam in het proces.

Music
Licht is een vak apart. De makers van deze videoclip hebben dat vak in ieder geval goed begrepen.

Animation & Motion Graphics
Deze video is frame voor frame met de hand op papier getekend door de Poolse kunstenaars Katarzyna Kijek en Przemysław Adamski.
Het kostte ze 2 maanden en bijna 2000 tekeningen om deze animatie te maken. Geduld is een bittere plant die zoete vruchten geeft.

Miscellaneous
Net zoals in de vorige wederom een timelapse video in de categorie 'miscellaneous'. Deze video bevat fenomenale motion-timelapses van Singapore.

BF Classic
Dit is de winnende video van de Greenpeace contest uit 2011. De video met de titel 'Children are the future' is gemaakt door Nix producties (Wouter Groothuis & Jorn van Hoorn).

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie