Adformatie Academy

Wat is de Adformatie Academy?

De Adformatie Academy is het opleidings-platform die professionals helpt om meer en betere communicatie- en/of marketing-skills te leren, om zo hun persoonlijke en zakelijke doelen te bereiken. Er is gekozen voor een thematische aanpak van onderwerpen, en een uitgebreide en heldere zoekstructuur.

De online Adformatie Academy bestaat uit belangrijke communicatievraagstukken en artikelen, onderzoek, tips en oplossingen, stappenplannen, praktijkcases, maar ook checklisten en voorbeeldbriefings. De onderwerpen beslaan het hele marketing- en communicatiegebied, van interne communicatie tot lobby, van pr en reputatiemanagement tot contentmarketing, van merkenbeleid tot huisstijl, accountability, juridische vraagstukken, arbeidsmarktcommunicatie, maar ook persoonlijke vaardigheden.

Daarnaast zijn er specifieke masterclasses die zowel online als klassikaal beschikbaar zijn: denk hierbij aan de ondemand webinar Positionering & Groeistrategie met Bert Hagendoorn.

De online omgeving van Adformatie Academy is een geheel nieuw ontwikkeld kennisplatform, ter vervanging van de Marketing en Communicatie Intelligence Database. 

In onderstaande video legt hoofdredacteur Susanne van Nierop uit wat de online omgeving van Adformatie Academy is, en wat je er kan vinden.

Over welke thema's is er content beschikbaar in de Adformatie Academy?

De Adformatie Academy bevat content over de volgende hoofdthema's:

  • Marketing
  • Communicatie
  • Media
  • Marcom
  • Trends & Innovatie
Adformatie Academy overzicht

Welk type content is te vinden in de Adformatie Academy?

Op dit moment zijn er al meer dan 2.500 artikelen te vinden met content in verschillende vormen:

Adformatie Academy - marketing topics

Hoe kan ik lid worden van de Adformatie Academy?

Met een Adformatie Unlimited-abonnement heb je met 1 klik toegang tot de Adformatie Academy. Heb je al zo'n abonnement? Dan heb je direct toegang!

Wil je zo'n abonnement nemen? Dan kan je hier terecht

Vragen en ondersteuning

Heb je vragen of suggesties m.b.t. de inhoud van de Adformatie Academy? Neem contact op met de redactie: redactie@adformatie.nl.

Met vragen over toegang, welk abonnement je hebt en dergelijke kan je terecht bij de klantenservice: klantenservice@adformatie.nl.

Adformatie Academy
Advertentie