Autoriteit Persoonsgegevens kiest voor Mensch

De toezichthouder laat een employer branding strategie ontwikkelen.

Na een tender heeft de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) Mensch Creative Agency geselecteerd voor het ontwikkelen van een employer branding strategie en een bijpassende arbeidsmarktcampagne.

Alle mensen in Nederland hebben recht op bescherming van hun persoonsgegevens. Het is zelfs een grondrecht. De AP is de onafhankelijke toezichthouder in Nederland die zich sterk maakt voor dit recht. Met bijna 245 medewerkers maakt de AP zich dagelijks sterk voor verantwoorde digitalisering, de bescherming van privacy en persoonsgegevens en het toezicht op algoritmes.

Edith Res (hoofd communicatie AP): ‘Wij zijn enthousiast over de aanpak van Mensch en de manier waarop zij onze boodschap weten te vertalen naar een aansprekende arbeidsmarktcampagne. Bovendien hebben zij veel ervaring met werving binnen het segment waarin wij zoeken. Want wij groeien en zijn continu op zoek naar het juiste talent’.

Jack de Graaff (Mensch): ‘Een prachtige nieuwe uitdaging voor ons. De maatschappelijke relevantie van de Autoriteit Persoonsgegevens in onze samenleving is enorm’.

AP_Logo

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →