Digitas opnieuw benoemd tot Leader in Gartner’s Magic Quadrant

Voor een derde opeenvolgende keer is Digitas benoemd tot één van de leidende digitale marketing agencies

publicis one

Voor een derde opeenvolgende keer is Digitas benoemd tot één van de leidende digitale marketing agencies in het Gartner’s Magic Quadrant for Global Marketing Agencies. Digitas komt sinds 2015 als ‘Leider’ naar boven in het onderzoek door haar score op ‘Completeness of Vision’ en ‘Ability to Execute’. De strategische focus van Digitas en het vermogen om haar visie waar te maken resulteert in een sterke leiderspositie. Daarnaast ontving Digitas van klanten dit jaar de hoogste score op de onderdelen creativiteit en samenwerking.

Gartner kijkt verder dan het vermogen van bureaus om aan de huidige marktbehoeften te voldoen. Zij richten hun evaluatie ook op het vermogen van een bureau om klantengroei te stimuleren door markttrends te interpreteren en innovatieve technologieën of benaderingen te bieden die toekomstige behoeften van marketeers tegemoetkomt. Volgens Gartner heeft Digitas wederom een stevige positie in het wereldwijde landschap van digitale marketing agencies.

Tom Bals, Managing Director bij Digitas Amsterdam: “Digitas positioneert zich als ‘The Connected Marketing Agency’ en legt daarmee de focus op de samenwerkende aanpak binnen het internationale netwerk van de Publicis Groupe. De unieke samenstelling van experts in verschillende disciplines leidt tot onderscheidend, creatief werk dat resultaat oplevert. Wij zijn ontzettend trots op deze erkenning van Gartner en onszelf voor het derde jaar op rij leider te kunnen noemen.”

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →