Freshback Media B.V. opent een nieuwe vestiging in Amstelveen!

Freshback Media B.V. is inmiddels een bekend en gerenommeerd reclamebureau.

Freshback Media B.V. is inmiddels een bekend en gerenommeerd reclamebureau. Freshback Media houdt zich voornamelijk bezig met de online zichtbaarheid van bedrijven en ondernemingen. Dit doen zij door het toepassen van een unieke werkwijze met unieke eigen software.

Freshback Media B.V. maakte een vliegende start in 2016

Freshback Media B.V. is opgericht in juni 2016 en heeft vanaf dat moment een vliegende start gemaakt. De huidige directeur, die zelf al jarenlang actief is in de internet marketing, is trots op zijn bedrijf. Zijn kennis heeft hij overgebracht op de medewerkers van Fleshback Media BV en zijn onderneming heeft daardoor een expertise verkregen in de volgende branches:

  • Non profit organisaties
  • E-Commerce
  • Callcenters
  • Verzekeringen
  • Hypotheken
  • Telemarketing

Directeur van Freshback Media B.V. vond het tijd voor een nieuwe vestiging!

Om de werkzaamheden te verdelen, meer personeel te kunnen inzetten bij de werkzaamheden en makkelijker bereikbaar te zijn voor klanten door het hele land, heeft de directeur van Freshback Media B.V. ervoor gekozen om elders in het land een nieuwe vestiging te openen. Freshback Media B.V. opent een nieuwe vestiging in Amstelveen op de Laan van Kronenburg 14. Freshback Media Amstelveen breidt hierbij de mogelijkheden van de andere vestiging uit zodat zij nog meer klanten kunnen helpen bij het verkrijgen van nieuwe verkopen op het internet.

De slogan van Freshback Media B.V. is “Ken uw klant”!

De directeur van Freshback Media legt uit dat de unieke werkwijze van Freshback Media B.V. zorgt voor het succes dat zij in enkele jaren hebben opgebouwd. Wat heeft het voor zin om gegevens te verzamelen als je het niet begrijpt en er niets mee kunt, zegt hij. Wij zorgen dat we voordat we starten met onze werkzaamheden, een uitgebreid inzicht hebben in het gedrag van de consumenten op de websites van onze klanten. Dit doen wij door middel van onze eigen huis ontwikkelde unieke software. De gedragsgegevens die we hierbij opdoen zetten we in om heel gericht nieuwe klanten te werven. Een veel bereikende, energiebesparende werkwijze die onze klanten ook nog eens geld oplevert!

Het Freshback Affiliate programma

De oprichter legt ook uit dat ze bij Freshback werken met dynamische verkeersbronnen zoals e-mail marketeers, sociale en virale video en facebook uitgevers. De verscheidenheid aan verkeersbronnen is de perfecte marketingmix. Onze uitgevers krijgen goed betaalde tarieven voor lead generatie en verkopen. Het geavanceerde platform wat wij gebruiken om de statistieken in real time te volgen zorgt ervoor dat we snel kunnen ingrijpen en handelen op momenten dat het noodzakelijk is. Hierdoor kunnen wij eenvoudig de campagnes optimaliseren en zorgen we voor de beste resultaten.

Premium partner affiliate programma bij Freshback Media B.V.

Om al onze klanten tevreden te kunnen stellen zijn wij voortdurend op zoek naar partners voor ons affiliate programma zegt de directeur. Uiteraard willen we onze partners goed belonen voor hun diensten, en wij zijn daarom concurrerend aan andere soortgelijke bedrijven. Wilt u geld verdienen als affiliate partner bij Fresback Media B.V.? Meld je vandaag dan nog aan bij ons affiliate programma en begin met verdienen!

Plaats als eerste een reactie