Jumbo presenteert vernieuwde Foodcoach app

Jumbo verrijkt zijn Foodcoach app met 'de productwissel’, zodat 'álle klanten' hun dagelijkse boodschappen gezonder kunnen maken.

De Jumbo Foodcoach-app is voor iedereen die graag een stap wil zetten richting een gezonder eetpatroon, zo luidt de boodschap. De technologie van de app is de afgelopen jaren ontwikkeld in samenwerking met zogenoemde topsportexperts van onder meer NOC*NSF, TeamNL, Team Jumbo-Visma en PSV. De nieuwe begeleidende campagne, ontwikkeld door reclamebureau Alfred, wordt op televisie en online uitgerold.

Alternatief voor Schijf van 5

Met de productwissels kunnen klanten zelf eenvoudig een product vervangen door een alternatief dat past in de Schijf van Vijf. De Jumbo Foodcoach-app geeft een 'Goede wissel' of 'Gouden wissel' aan, resp. een vergelijkbaar gezonder alternatief en een product dat in een productgroep valt die past in de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Zo maakt Jumbo Foodcoach het voor iedereen op een leuke en makkelijke manier haalbaar om gezonder te eten, aldus de gele supermarktketen. Ook is het aanbod van lekkere en gezondere recepten in de Foodcoach app verder uitgebreid en kunnen klanten nu uit 1.500 gerechten kiezen.

Gezond is niet duur

Colette Cloosterman-van Eerd, chief commercial officer bij Jumbo, zegt: 'We zien in onze winkels en online dat steeds meer klanten bewust kiezen voor gezondere voeding. Maar het maken van gezondere keuzes is niet altijd en voor iedereen makkelijk. Op deze manier laten we zien dat het niet ingewikkeld of duur hoeft te zijn om een gezondere en lekkere maaltijd op tafel te zetten. Jumbo Foodcoach helpt fanatieke sporters al geruime tijd met succes bij het maken van gezondere keuzes. Juist op het moment dat bij veel mensen de goede voornemens weer wat wegzakken, willen we onze klanten extra hulp bieden met Jumbo Foodcoach.’

Bekijk de tv-commercial hieronder:

Tv-commercial Jumbo Foodcoach app

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie