RGF Staffing en Natwerk lanceren online organisatieplatform voor zelfstandig ondernemers

Younited moet een ‘simpel en overzichtelijk dashboard bieden, waarop ondernemers in één oogopslag al hun werkzaamheden bij elkaar hebben’.

Younited

HR-dienstverlener RGF Staffing heeft in Nederland een online organisatieplatform gelanceerd onder de naam Younited. Volgens RGF Staffing biedt het platform een ‘simpel en overzichtelijk dashboard waarop ondernemers in één oogopslag al hun werkzaamheden bij elkaar hebben’. Daarnaast is het idee dat Younited zelfstandigen met opdrachtgevers en soortgenoten verbindt. Reclamebureau Natwerk is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het merk en de lanceringscampagne.

Op Younited.nl is volgens RGF Staffing alles wat een zzp'er nodig heeft te regelen vanuit één toegankelijke portal. ‘Het verschaft toegang tot ruim 10 duizend potentiële opdrachtgevers binnen het netwerk van RGF Staffing the Netherlands. Zo kunnen ondernemers er terecht voor het zoeken en vinden van opdrachten. Daarnaast er is een community om met gelijkgestemden in contact te komen en biedt het platform hulp bij zaken zoals contractbeheer, urenregistratie en facturatie.’

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie