Plan International naar Mensch

Opdracht voor ontwikkeling positionering en merkcommunicatie.

Na een bureauoriëntatie heeft Plan International Mensch Creative Agency ingeschakeld voor het ontwikkelen van een heldere positionering waarmee Plan International zich duidelijk van andere organisaties kan onderscheiden. Er is behoefte aan een merkparaplu die alle activiteiten en communicatie verbindt en die de essentie van Plan International als kindgerichte ontwikkelingsorganisatie met een speciale focus op de empowerment van meisjes stevig verankert.

Plan International is een ontwikkelingssamenwerkingsorganisatie die zich in meer dan 50 landen inzet voor kwetsbare kinderen met speciale aandacht voor meisjes en jonge vrouwen.  Plan International opereert met name in Afrika, Azië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten.

Martien Swart (Plan International): ‘De frisse aanpak van Mensch en hun focus op het karakter van een merk sprak ons aan. Als Plan International  kunnen we ons juist met onze karakteristieke aanpak onderscheiden.’

Jack de Graaff (Mensch): ‘Een droomklant voor Mensch. Maatschappelijke relevantie is wat ons drijft en veel relevanter wordt het niet’.  

Plan logo

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.