Progress Communications aan de slag voor Huawei

Na een korte samenwerking met Baas kiest Huawei nu voor Progress Communications.

Een moderne Huawei-smartphone
Afbeelding: Huawei

Progress Communications gaat in Nederland de pr verzorgen voor techbedrijf Huawei. Dat meldt het pr-bureau aan media, waaronder Adformatie. Progress is deze week begonnen met de communicatie, als eerste over de opening van een Huawei-winkel in Amsterdam. Als Huawei later dit jaar nieuwe consumentenapparatuur uitbrengt, verzorgt Progress ook de perscommunicatie en het uitsturen van testproducten voor reviews. 

Huawei zat een kwartaal bij Baas

Progress heeft de samenwerking met Huawei nog niets groots aangekondigd. Mogelijk doet het bureau dat later, als de samenwerking van beide kanten bevalt. 

Huawei zat jarenlang bij Het PR Bureau (dat later HPB is gaan heten) en stapte eind 2021 over naar Baas. Dat pr-bureau trad niet naar buiten met Huawei als nieuwe klant. Een interviewverzoek van Adformatie werd ook afgeslagen. Na een kwartaal is Huawei naar Progress gegaan. Adformatie heeft Progress om een toelichting gevraagd en ontving het volgende statement: 'Progress Communications is medio april een samenwerking gestart met Huawei NL. We zijn enthousiast over het portfolio van de consumentenproducten van Huawei. Het sluit perfect aan bij onze kennis en ervaring en we kijken ernaar uit Huawei te ondersteunen bij de lanceringen van prachtige nieuwe producten.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie