Redkiwi neemt strategie & creatie bureau The Stardusters over

Rotterdamse bureaus bundelen krachten. Full service; toonaangevend op gebied van strategie, marketing, creatie en technologie onder één dak.

20 april 2023, Rotterdam - Digital agency Redkiwi lijft het strategie & creatie bureau The Stardusters in. Beide bedrijven gaan verder als één bedrijf in één kantoor. The Stardusters zullen als label blijven bestaan binnen Redkiwi.

Oprichter en mede-eigenaar van Redkiwi, Jasper Verbunt, is enthousiast over de nieuwe combinatie. ‘The Stardusters is een toonaangevend bureau in Rotterdam met sterke strategische en creatieve kwaliteiten en een mooi klantenportfolio. Samen met onze eigen digitale expertise zijn we nu in staat om klanten nog beter te helpen met het realiseren van hun doelstellingen. We worden full service en toonaangevend op het gebied van strategie, marketing, creatie en technologie. Hiermee helpen wij klanten hun onderscheidend vermogen nog beter te benutten.

Ook oprichter en mede-eigenaar Reinoud Wolff van The Stardusters deelt het enthousiasme: ‘Jasper en ik kennen elkaar al jaren en zien naast de complementaire expertise ook een culturele match tussen beide bedrijven: Rotterdamse nuchterheid, keihard werken, plezier maken en hoge kwaliteit willen bieden aan onze klanten.'

De combinatie bestaat uit 50 medewerkers en blijft gevestigd in Rotterdam. Als onafhankelijk bureau behoudt Redkiwi de persoonlijke en flexibele aanpak van de kleine bureaus, maar met de expertise en professionaliteit van de grote bureaus. De komende periode zal Redkiwi
actief naar buiten treden met zijn nieuwe identiteit, vernieuwde dienstenaanbod en de doorvertaling naar een nieuwe website.

Over Redkiwi

Redkiwi is opgericht in 2004 door Jasper Verbunt en Victor Straatman. Het bedrijf bestaat uit 40 medewerkers en werkt voor klanten als RET, Feyenoord, Babboe, HTM, Zuiver, LaPlace, Bruynzeel en HelloBUS.

Over The Stardusters

The Stardusters is opgericht in 2021 door Reinoud Wolff en Steven Olde Hengel. Het bedrijf bestaat uit 7 medewerkers en werkt voor klanten als Tomorrowland, SLAM!, 100%NL, MAAS Koffie, Erasmus MC Rotterdam en Stichting Support Casper. 

Redkiwi BV neemt voor 100% de aandelen over van The Stardusters BV. Wolff en Olde Hengel nemen een belang in Redkiwi Holding.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →