Samenwerking SchaalX en Schrijf-Schrijf: snel en zorgvuldig inspelen op vraag naar interimprofessionals

Werving- en selectiebureau SchaalX en contentbureau Schrijf-Schrijf gaan samenwerken voor de inzet van interimprofessionals.

SchaalX en Schrijf-Schrijf gaan samenwerken voor inzet interimprofessionals
SchaalX

Veel organisaties hebben regelmatig behoefte aan tijdelijke en snel inzetbare marketing- en communicatieprofessionals. Bijvoorbeeld voor grote projecten als een contentmigratie of vervanging bij ziekte.

Peter van der Mark, directeur van Schrijf-Schrijf: ‘Dankzij de samenwerking met SchaalX kunnen we beter inspelen op die groeiende behoefte onder opdrachtgevers. Bovendien hebben we daardoor ook zelf toegang tot het grote en kwalitatief hoogstaande netwerk van SchaalX, waardoor we snel kunnen opschalen bij grote opdrachten.’

Directeur Rik de Boer van SchaalX: ‘Schrijf-Schrijf beschikt over veel gedetailleerde kennis over haar opdrachtgevers en lopende projecten. Daarmee kan ze zeer goed inschatten wat er nodig is bij de vaak acute behoefte aan interimpersoneel. Dankzij onze interimprofessionals en heldere en gecertificeerde proces (SNA keurmerk, NEN-4400) kunnen we samen snel en zorgvuldig inspelen op de vraag naar tijdelijk personeel.’

SchaalX en Schrijf-Schrijf zijn geen onbekenden van elkaar. Zo verzorgt Schrijf-Schrijf masterclasses online content voor het Digital Marketing en Digital Communicatie Programma van SCHAAL+.

Over Schrijf-Schrijf

Contentbureau Schrijf-Schrijf in Utrecht maakt met tien medewerkers al 24 jaar heldere, aansprekende en aantrekkelijke content voor uiteenlopende kanalen en middelen. Daarnaast geeft Schrijf-Schrijf strategisch advies op het gebied van content en verzorgt het bureau trainingen op het gebied van redactie – van online en B1-schrijven tot klant- en conversiegericht schrijven. Schrijf-Schrijf is preferred supplier van onder andere Rabobank, VodafoneZiggo, RegioBank, NVWA, Bovemij, Feenstra, VSO en Strukton.

Over SchaalX

SchaalX is al vijftien jaar specialist in executive search, werving & selectie en interimbemiddeling van digital-, marketing- en communicatieprofessionals. SCHAAL+, onderdeel van SchaalX, selecteert en ontwikkelt young professionals in digital marketing, digital communicatie en digital design. Zij worden ingezet bij organisaties die zich richten op digitalisering. Daarnaast verzorgt SCHAAL+ incompany trainingen voor (digital) marketing-, communicatie- en designteams.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de bureaus op www.schrijf-schrijf.nl en www.schaalx.nl of neem contact op met Peter van der Mark (Schrijf-Schrijf): 06 50 916 260, peter@schrijf-schrijf.nl / Rik de Boer (SchaalX): 06 46 19 55 90, rik.deboer@schaalx.nl.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →