ShowBird neemt Plugify onder de vleugels

De overname past bij de groeistrategie van het boekingsplatform

ShowBird neemt Plugify onder de vleugels

Showbird.com, het grootste boekingsplatform voor live entertainment in Nederland, heeft de activiteiten van Plugify.nl overgenomen. De door Eline Leijten opgerichte website overleefde de Corona crisis niet, maar wordt nu een merk onder de paraplu van ShowBird Holding.

'Past bij de groeistrategie'

ShowBird CEO Hassan Tagi is blij met de overname van Plugify: ‘Deze overname past goed bij onze groeistrategie. Plugify heeft zo’n 2000 uitstekende muzikanten aan zich gebonden. Veel van hen hadden zich nog niet op Showbird.com aangemeld. Zij zijn dus een welkome aanvulling op ons aanbod. Dit brengt ons een stap verder in onze ambitie om de Booking.com voor live entertainment te worden. Met de aanvulling van Plugify biedt ShowBird nu meer dan 10.000 verschillende acts aan. Muziek, Dans, Magie, Kids entertainment, Shows, Animatie, Sprekers, kortom: alles!’

Over ShowBird

Het online platform wil het boeken van artiesten transparant en gemakkelijk maken. Op Showbird.com zijn vormen van live entertainment te vinden die op locatie uitgevoerd kunnen worden. Artiesten presenteren zich op het platform, en klanten kunnen hen op het platform boeken. Showbird zegt sinds de start in 2017 vooral druk geweest te zijn met de techniek van het platform en wil nu via massamedia en online marketing het grote publiek te bereiken.

Lees ook: Hoe streamingplatforms de muziekbranche weer leven inblazen

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie