5 voordelen van outstream video

De voordelen van outstream video aan de hand van een infographic.

Outstream video-advertising is een manier van adverteren waarmee je video-advertenties buiten een videoplayer afspeelt. Je bent dus niet gebonden aan YouTube om jouw video’s te tonen. Ook in redactionele artikelen of social feeds kun je ze laten zien.

Behalve dat outstream het bereik van een videocampagne vergroot zijn er nog 5 voordelen. Die hebben we voor je op een rijtje gezet.

1. Geoptimaliseerd voor mobiel

Je kunt tegenwoordig echt niet meer aankomen met een video die niet goed werkt op mobiel. Een soepele gebruikerservaring is essentieel om geen kijkers te verliezen.

Zorg daarom dat jouw video in diverse formaten beschikbaar is. Dat de content zowel horizontaal als verticaal afspeelt bijvoorbeeld. Zo behoud je de beleving van de video en komt alle informatie goed over.

2. View to play

Outstream-videos beginnen pas met spelen als ze volledig of voor 50% of meer in beeld zijn. Dus je hebt geen last van reclamefilmpjes die doorspelen terwijl jij de laatste alinea van dat interessante artikel leest.

3. Minder opdringerig

Video kijken of artikel lezen? Aan jou de keuze.

Als je een interessant artikel aan het lezen bent, heb je helemaal geen behoefte aan een video-advertentie. Outstream-video’s kun je gewoon doorscrollen en verder lezen, je wordt dus niet gedwongen de video bekijken. Het is dus een minder geforceerde manier van adverteren.

4. Relevante context

Deze vorm van adverteren past perfect bij de content waarin hij getoond wordt en is daardoor minder intrusive. Je bereikt mensen op een moment dat ze geïnteresseerd aan het lezen zijn. De kans dat ze hun focus verschuiven naar jouw relevante content is daardoor wellicht ook wat groter.

5. 100% zichtbaarheid

Adverteerders zijn zeker van zichtbaarheid, ze betalen alleen als hun video voor afgesproken tijd is bekeken.

5 voordelen van outstream video
In deze infographic hebben we bovenstaande voordelen nog eens overzichtelijk op een rij gezet.

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
milesmsith Smith
Thank you so much for this. I was into this issue and tired to tinker around to check if its possible but couldnt get it done. Now that https://notepad.software/ i have seen the way you did it, thanks guys
with
regards
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.