Elektrische fietsfabrikant Qwic klaar voor eerste tv-commercial

Met de slogan 'met jouw Qwic is alles dichtbij', legt de e-bikeproducent de nadruk op de mobiliteit van de elektrische fiets.

Consumentenvertrouwen

Qwic bestaat al ruim 15 jaar en is nu klaar voor de volgende stap: het lanceren van een grote tv campagne voor consumenten. Deze campagne is van juli tot september te zien op alle grote tv-kanalen zoals NPO en RTL. 
 
Met deze campagne wil het Nederlandse e-bike merk bouwen aan een sterk consumentenvertrouwen en consumenten stimuleren om Qwic- dealers te bezoeken. Alle communicatie draait rondom het dealernetwerk waar Qwic te vinden is. Met de slogan; 'met jouw Qwic is alles dichtbij', legt ze de nadruk op de mobiliteit van de elektrische fiets en op de aanwezigheid van meer dan 750 verkooppunten verspreid over Nederland, België, en Duitsland. 
 
De campagne gaat van start op de Nederlandse markt en zal zich later uitbreiden naar het buitenland, met als doel om zoveel mogelijk mensen te verleiden om de auto te laten staan, op de elektrische fiets te stappen en zo het CO2 verbruik te reduceren. 
 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie