McDonald’s bouwt kleinste restaurant van Nederland

De hele zomer verrast McDonald's gasten met de komst van het minirestaurant. Nooit eerder kwam McDonald’s op deze manier naar de gasten toe.

Het mini McDonald’s restaurant op Terschelling
x

McDonald’s For You

Een gezin op Terschelling had de primeur om de mini McDonald’s te ontvangen. Voor hun favoriete burgers moeten zij altijd met de boot naar het vaste land. De McDonald’s For You bracht daar voor een dag verandering in. Nu begint het minirestaurant aan een nog onvoorspelbare tournee door Nederland. Gasten kunnen een exclusief bezoek winnen door zich op te geven in de McDonald’s app en McDonald’s te laten weten waarom juist zij uitkijken naar de komst van het minirestaurant op hun geliefde locatie. Dit kan op iedere plek in Nederland zijn: de vaste campingplek, het werk, een favoriete strandspot of de achtertuin.

Erwin Dito, Director Marketing & Supply Chain van McDonald’s Nederland is “heel trots” op de komst van het minirestaurant: “Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze gasten Good Times te bezorgen. Dat we dat nu doen met zo’n uniek initiatief maakt het extra leuk. Ik ben benieuwd op welke mooie plekken we onze gasten kunnen verrassen met deze mini McDonald’s.”

Echte mini McDonald’s

Het minirestaurant heeft een interieur dat identiek is aan moderne McDonald’s restaurants, biedt plaats aan maximaal 5 personen en heeft een oppervlakte van 12 m2. Daarmee is het restaurantje waarschijnlijk het kleinste McDonald’s restaurant ter wereld. Het restaurant zal tot 27 augustus 2018 door Nederland reizen.  

Het mini McDonald’s restaurant op weg naar Terschelling
x

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Hermien Maarschalkerweerd
Floris is op 9 augustus jarig en wordt dan 12 jaar Het zou toch te gek zijn dat mc Donald bij hem in de tuin of op het garagepad kwam te staan. Er is nl. Geen mc donald in Wijk bij Duurstede
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.