NEP zoekt creatief talent voor groei digitale events en registraties

Mensch ontwikkelt employer branding campagne

“We zijn geen doorsnee mediabedrijf. Dus verwacht ook geen gewone baan. Verwacht meer”, dat is in het kort de boodschap van NEP, de marktleider in mediatechnologie. NEP The Netherlands, ook wel bekend als de achterkant van televisie Nederland, is op zoek naar 150 nieuwe collega’s. Juist in deze tijd maakt NEP een forse groei door, met zijn aanbod aan innovatieve mediaproducties en digitale events. En daar is creativiteit, organisatievermogen en inventiviteit voor nodig. Dus kijkt NEP dit keer niet alleen naar de broadcast sector, maar juist ook naar de creatieve en event branche. “Door verbreding van ons aanbod, moeten we ook kijken naar een meer diverse samenstelling van de teams,” aldus Kirsten Nijmeijer van NEP. “De frisse aanpak van Mensch en hun focus op het karakter van ons merk spreekt ons aan. Als NEP kunnen we ons juist met onze karakteristieke cultuur onderscheiden.”

De activiteiten van NEP variëren van grote mediaproducties als The Passion tot grote internationale conferenties voor het ministerie van Buitenlandse Zaken en doorlopende TV formats als The Voice. De rode draad door alles wat NEP doet is de onvoorspelbaarheid. Van een neerstortende luchtballon tot woedende voetballers, geen dag is hetzelfde. En wat er ook gebeurt, de show must go on. In de employer branding campagne, die met name online wordt ingezet, wordt voor potentiële medewerkers dan ook invulling gegeven aan het NEP merkconcept: “Never expect the possible”. 

Om talent niet helemaal in het diepe te laten springen, opent NEP op vrijdag 16 april haar digitale deuren voor een virtueel job event. Ongetwijfeld tovert het mediatechnologiebedrijf dan ook nog iets uit de hoge hoed. Verwacht geen gewoon event, verwacht meer.

Echt een inspirerende opdracht. Fascinerend om te zien hoe NEP zich blijft vernieuwen en zo’n scherpe focus heeft op de toekomst
Jack de Graaff (Mensch)
UPNEXT logo

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →