Rotterdam The Hague Airport lanceert vox pop campagne voor bijzondere bestemmingen

Nador een nieuwe serie? Nee joh, een stad in Marokko!

In samenwerking met social media bureau Somention lanceert Rotterdam The Hague Airport de campagne ‘Bestemming Onbekend’. Vanaf de luchthaven kun je namelijk naar ruim 50 Europese bestemmingen vliegen. Nog niet al deze bestemmingen zijn even bekend, maar wél het ontdekken waard.

Vox pop

Voor de campagne ging Pim Markering, presentator en programmamaker bij Den Haag FM, op pad om in vox pop stijl de topografie kennis van willekeurige voorbijgangers te testen. In de video komen vier bijzondere bestemmingen van Rotterdam The Hague Airport aan bod.

Britt Huurman, Marketing Specialist bij Rotterdam The Hague Airport vertelt: We zijn erg enthousiast over deze nieuwe campagne, waarbij we onze bestemmingen op een unieke en verrassende manier onder de aandacht brengen, zonder dat we de locatie zelf laten zien.”

Freek van Huffelen, Art Director bij Somention voegt toe: “We wilden graag een online format creëren dat niet aanvoelt als reclame, daarom hebben we ingezet op snackable social content voor een breed publiek. Rotterdam The Hague Airport is hiermee de eerste luchthaven die op deze manier een vox pop campagne inzet en zo hun bestemmingen op een ludieke manier op de kaart zet.”

Videoserie

De komende maand zal er wekelijks een nieuwe video te zien zijn op de social kanalen van Rotterdam The Hague Airport. Een compilatie van de reeks is hieronder alvast te bekijken.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →