UEFA presenteert #ThankYou-campagne met Memphis Depay bij herstart van Europees voetbal 

Het Europese voetbalorgaan en de clubs willen de mensen die vanuit de frontlinie strijden tegen corona bedanken.

De UEFA en de Europese voetbalclubs willen de mensen die vanuit de frontlinie strijden tegen corona bedanken voor het harde werken. Daarom lanceren ze samen de #Thankyou-campagne. De UEFA maakt kenbaar dat deze mensen er verantwoordelijk voor zijn dat de Champions League, de Women’s Champions League en de Europa League, in aangepaste vorm, weer kunnen worden hervat. Om de videocommercial kracht bij te zetten spelen alle spelers tijdens de eindronden met #ThankYou in hun eigen taal 'op het hart'. Volgens de UEFA een krachtige boodschap. De ThankYou-boodschap is te zien op tv, in on screen graphics en op de boarding. 

Het Europese voetbalorgaan geeft verder aan dat alle aankomende wedstrijden beginnen met een minuut stilte ter nagedachtenis aan alle slachtoffers van het coronavirus. De campagne is bedacht en ontwikkeld door het Nederlandse Triple Double en geproduceerd door mønaerk Film & Photography.

UEFA presenteert #ThankYou-campagne met Memphis Depay bij herstart van Europees voetbal 

Wereldwijde campagne

In de tv-commercial zeggen meer dan twintig spelers uit de twee verschillende hoofdtoernooien, de Europa League en de Champions League, dankjewel in de eigen taal. 

De campagne loopt tot en met de Champions Leaguefinale op drieëntwintig augustus en de Europa Leaguefinale op eenentwintig augustus. De commercial wordt voor en na elke wedstrijd en in de rust wereldwijd uitgezonden op alle zenders. Naast de bekende sterren zoals Sergio Busquets van Barcelona, Sergio Ramos van Real Madrid en Kevin De Bruyne van Manchester City is tevens Memphis Depay van Olympique Lyon te zien in de video.

Credits:

Bureau: Triple Double

Verantwoordelijk bij UEFA: Peter Klomp

Creatie: Norberth Korsmit, Derek van der Vlugt

Klant: Guido Klomp, Tim Slot

Social media: Marc Schuurman

Productie: Brent Stevens, Kelsey Kriens

Regie: Jacob Dijker

Fotografie: Tjerk Muilwijk

VFX: Jeroen de Koster

Edit: Daneel Goedhart, Max Haandrikman, Marijn ten Luggenhorst & Daniel Boas Berg

Muziek: Wouter van den Boogaard

Color: Qianwei Tong

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie