Aan de slag als ZZP'er binnen online marketing: alle ins & outs

Hoe start je als freelance online marketing professional? Ontdek alle ins & outs tijdens de clinic op 5 oktober

Heb jij de ambitie om voor jezelf te beginnen of wil je weten wat er überhaupt mogelijk is? Als je als freelance marketeer gaat starten komt er veel op je af. Zo moet je bedenken wat jij je klanten gaat aanbieden, randzaken als verzekering en pensioen regelen en zelf opdrachten vinden. Vaak schrikt de onzekerheid van het freelancen af terwijl er ook veel voordelen aan deze manier van werken zit. Wil je weten waar je rekening mee moet houden, hoe je opdrachten vindt en hoe andere freelancers dit hebben aangepakt? Ontdek het tijdens de gratis clinic op 13 oktober. 

Datum: 05 oktober
Tijd: 14:00 - 15:30 uur 
Locatie: Live-stream 

Wie verzorgd de clinic?

Deze clinic wordt verzorgd in samenwerking met de Sales Marketing Group (SMG)

SMG is een kennis- en opdrachten gedreven netwerk van ervaren, specialistische freelancers op het gebied van (online) marketing en sales. Shanice Justus, projectmanager en eerste aanspreekpunt voor zelfstandige binnen zal deze clinic samen met ervaringsdeskundigen Sietse van Echtelt en Bauke Dekker geven.

Voor wie is deze clinic interessant

Deze clinic is voor iedere professional die voor zich zelf wil beginnen of net begonnen is. Krijg tips en handvatten van professionals die de stap al hebben gemaakt. Ook als je nieuwsgierig bent wat een leven als zzp'er je kan brengen. 

Aanmelden

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden. Bekijk onze agenda voor meer clinics >>

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.