The Creative Workforce Summit 2023

Ontdek de toekomst van werk in de creatieve industrie.

De arbeidsmarkt verandert in een razendsnel tempo. Naast de huidige krapte op de arbeidsmarkt en de opkomst van artificial intelligence zorgt ook de nieuwe kijk op werk voor uitdagingen. Er is een groeiende behoefte aan meer purpose, vrijheid en autonomie. 

Om deze evolutie te omarmen slaan Skybox, Vacature Via, A'dam&Co, The Freelance Qommunity en Adformatie de handen ineen met het hosten van The Creative Workforce Summit 2023.

Op het programma staan onder andere: Ron Simpson (Skybox), Alex Malone (TEDx spreker) en Thami Schweichler (Makers Unite). 'We willen creatieve professionals uit alle hoeken van de industrie samenbrengen en hen inspireren om vooruit te gaan in dit veranderende landschap. Dit event is bedoeld om deelnemers nieuwe inzichten, bruikbare tools en toepasbare cheatcodes te bieden, zodat ze met lightspeed vooruit kunnen in hun carrière,' aldus Ron Simpson (founder Skybox).

De summit licht belangrijke thema’s uit, waaronder de toekomst van werken, werknemers 2.0, craftmanship en nieuwe vormen van content creëren. De sprekers spelen ook in op de wereld van innovatie en slimmer (samen)werken, en hoe de creatieve sector zich kan aanpassen aan de opkomst van artificial intelligence.

'We geloven dat de toekomst van de creatieve industrie in samenwerking, ambacht en innovatie ligt. Tijdens de eerste editie van TCWS brengen we verschillende disciplines samen en laten we zien dat vooruitgang soms ook stilstaan betekent. Stilstaan bij wat écht nodig is voor een duurzame toekomst, een toekomst waarbij er werk is voor iedereen en we ons inzetten voor een circulaire economie.'zegt Kiki Calis (co-founder The Freelance Qommunity).

Vacatureplatform Vacature Via biedt creatieven handvatten en inspiratie om hun carrière goed te starten. 'We kijken ernaar uit om creatieve professionals een podium te bieden voor inspirerende discussies en een manier om onze netwerken te versterken. Samen bouwen we aan de toekomst van de creatieve industrie! Daar willen wij een voorbeeld in zijn', aldus Marc (co-founder Vacature Via).

Samuel Taselaar, manager van de A’dam&Co: A’dam&Co. fungeert iedere dag als huiskamer voor creatieve professionals om o.a. te werken. Hoe gaat dit in de toekomst veranderen en hoe kan dit “beter'? Daar willen we alles over leren tijdens TCWS2023, zodat wij dit ook weer aan onze community kunnen teruggeven. Dit is een unieke samenwerking van community’s!' Dit event is voor iedereen die hun carrière naar een hoger niveau wil tillen.

Koop je ticket via Eventbrite.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →