Leven Lang Ontwikkelen Congress op 20 juni 2024

Markteffect en Organisatie Groep Zuid organiseren het LLO Congres voor onderwijsinstellingen, werkgevers en overheid.

Op donderdag 20 juni 2024 vindt de eerste editie van het Leven Lang Ontwikkelen Congres plaats in de Verkadefabriek te Den Bosch. Het thema Leven Lang Ontwikkelen staat hoog op de agenda bij onderwijsinstellingen, werkgevers en de overheid. Om deze reden hebben marktonderzoeksbureau Markteffect en organisatiebureau Organisatie Groep Zuid (OGZ) de handen ineen geslagen om onderwijsinstellingen, private opleiders en overige stakeholders te inspireren en informeren over de laatste trends en ontwikkelen tijdens dit landelijke LLO Congres.

Het thema Leven Lang Ontwikkelen (LLO) heeft maatschappelijk veel impact en de belangen zijn groot. Voor een duurzame arbeidsmarkt en om maatschappelijke problemen te kunnen blijven oplossen is het belangrijk dat individuen, teams en organisaties zich blijven ontwikkelen. De overheid, onderwijsinstellingen en bedrijven geven hier een impuls aan middels het beschikbaar stellen van middelen in geld en tijd, maar zijn vaak nog zoekende naar de juiste invulling en strategie.

Marktonderzoeksbureau Markteffect signaleert vanuit diverse eigen onderzoeken omtrent LLO en gesprekken met  opdrachtgevers dat LLO voor onderwijsorganisaties in veel gevallen een black box kan zijn. Hierbij gaat het vooral om keuzes maken over de inrichting van LLO, het vermarkten en succesvol zijn als onderwijsorganisatie in samenwerking met werkgevers, overheden en de interne organisatie. Om deze reden gaat Markteffect samen met Organisatie Groep Zuid (OGZ), organisator van verschillende Onderwijs- en Studiekeuzebeurzen en diverse zakelijke evenementen,  verschillende stakeholders die zich bezighouden met LLO bij elkaar brengen om kennis, expertise en visie uit te wisselen. Dit alles om de impact van LLO voor de samenleving naar een nog hoger niveau te brengen.

Op het eerste LLO Congres word je middels diverse plenaire en break-out sessies op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen door gespecialiseerde bureaus, onderwijsinstellingen, bedrijfsleven en diverse experts. Kom samen met collega’s praktische handvatten ophalen die je nodig hebt voor een efficiënte en duurzame LLO strategie en opleidingsportfolio, het vermarkten van het aanbod en interne- en externe samenwerking. De dag zal inspiratie bieden om met een frisse blik naar de eigen organisatie en diens LLO aanbod te kunnen kijken en een goed beeld te krijgen van de dynamiek die gaande is in de onderwijs- en opleidingsmarkt en in de maatschappij vanuit individuen, het bedrijfsleven en tal van sectoren.  

Het belooft een dag vol kennisdeling te worden waarbij mbo-, hbo-, wo- en private onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven met elkaar in gesprek gaan en van elkaar leren op basis van best-practices.  Markteffect en OGZ kijken ernaar uit om iedereen die bezig is met LLO samen te brengen op deze exclusieve congresdag onder leiding van dagvoorzitter Wendelien Wouters.

Praktische informatie

Datum: 20 juni 2024 
Locatie: De Verkadefabriek in Den Bosch
Tijden: 09:30 uur – 16:30 uur
Ticket: € 199,- excl btw.
Voor meer informatie, kijk op www.llocongres.nl

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →