Giel Beelen van Radio Veronica naar NPO Radio 2

Dj besloot in overleg met Talpa Network contract niet te verlengen.

Giel Beelen vertrekt bij Radio Veronica. De dj heeft daar nu een ochtendshow, maar verruilt de zender van Talpa Network voor de publieke omroep waar hij eerder lang werkte.

Beelen gaat voor NPO Radio 2 aan de slag. Vanaf maandag 5 oktober gaat hij een nieuwe vroege ochtendshow presenteren, elke werkdag tussen 04.00 en 06.00 uur. Beelen komt onder contract bij BNNVara.

Advertentie
advertisement

Geen groot succes

De ochtendshow van Giel Beelen is nooit het succes geworden wat Talpa Network er van gehoopt had. De marktaandelen van Radio Veronica zijn sinds zijn komst in het najaar van 2017 niet gestegen.

Er gingen al tijden geruchten dat Beelen zou vertrekken bij Radio Veronica. Vorige maand leek hij zijn op 1 oktober aflopende contract nog te verlengen. Talpa Network laat weten: 'In overleg met Giel is besloten om dat niet te doen.'

'We zijn Giel dankbaar voor drie jaar ochtendradio bij Radio Veronica en zijn bijdrage aan het muziekprofiel van de zender. Binnenkort wordt bekendgemaakt wie Giel vanaf oktober opvolgt in de ochtend bij Radio Veronica.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Advertentie