Dé podcast over podcasts! Van concept tot succes

Ben jij al bezig met podcasts of denk je eraan om ermee te beginnen? Luister dan naar de nieuwste podcast van Studio Beeckestijn!

Een podcast over podcasts! Ben jij in jouw organisatie al bezig met het maken van podcasts? Of denk je erover na om ermee te beginnen? Dan is de allernieuwst aflevering van Studio Beeckestijn een must om naar te luisteren!

 

Podcastbureau Mister Digital

In deze podcast gaat digital strategist Bart Meerdink in gesprek met de oprichters van podcastbureau Mister Digital; Vincent Verhaak (ervaren ondernemer en marketingexpert) en Timo Kamst (professioneel (radio)presentator en opleidingscoördinator van de radio-opleiding NPO Campus) over de laatste stand van zaken in podcastland. 

Hoe maak je succesvolle podcasts?

Waarom zijn podcasts interessant voor bedrijven? En als je een eigen podcastkanaal begint, hoe weet je dan wanneer je goed bezig bent? 1 op de 6 mensen luistert tegenwoordig naar podcasts. Een goed kanaal dus om je eens in te verdiepen. Vincent en Timo vertellen je alles wat je moet weten om een succesvol kanaal te beginnen en hoe een goed podcastformat eruit ziet. Én wat je vooral niet moet doen.

Podcast tips

Misschien ben je zelf al bezig met het maken van podcasts en kom je erachter dat het waarborgen van de continuïteit lastig is. Wat kun je daaraan doen? En hoe houd je de spanning vast zodat je de luisteraars niet uit het oor verliest? En ook niet onbelangrijk: hoe zet je podcasts in de markt?

Kortom, deze nieuwe aflevering bevat lekker veel tips en tricks waar jij als organisatie zeker wat aan hebt!

Luister de podcast hier.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →