Huijskens Sassen trekt twee nieuwe adviseurs aan

Sivan Ben Hamo en Jordi Bouman hebben zich bij communicatiebureau Huijskens aangesloten als adviseur.

Het Amsterdamse communicatieadviesbureau Huijskens Sassen Communications heeft twee nieuwe adviseurs aangetrokken. Jordi Bouman is toegetreden als senior director en Sivan Ben Hamo is begonnen als advisor.

Bouman is een communicatie- en beleidsadviseur met ruim tien jaar ervaring in het vak. Hij adviseert diverse toonaangevende organisaties uit binnen- en buitenland, met een speciale focus op de techsector, financiële dienstverlening en ruimtelijke ordening. Zijn advieswerk koppelt communicatiestrategie aan beleidsvraagstukken en beslaat corporate communications, issue- en stakeholdermanagement, interne en externe beleidstrajecten, public affairs en media intelligence.   

Advertentie
advertisement

Bouman stapt over van het Amstelveense adviesbureau Issuemakers. Eerder, tussen 2010 en 2015, werkte hij al voor Huijskens Communications, de voorganger van dit bureau.

Ben Hamo was voorheen werkzaam als beleidsmedewerker bij het ministerie van Buitenlandse Zaken en werkte daarvoor onder andere als financial trainee bij het ministerie van Defensie. Zij heeft Nederlandse taal en cultuur gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (2015-2018). Vervolgens heeft zij de Master International Relations aan de Universiteit Leiden afgerond (2019).  

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Advertentie