Nieuwe Managing Director en uitbreiding MT voor valantic Nederland

Jelmer Spoelstra is per 1 januari 2023 de nieuwe managing director van valantic CX Nederland (www.valantic.nl).

valantic Nederland team

Jelmer Spoelstra wordt per 1 januari 2023 de nieuwe managing director van valantic CX Nederland (www.valantic.nl). Hij neemt het stokje over van Niek Bosua, die binnen de valantic Group actief blijft als partner.

Jelmer Spoelstra heeft jarenlange ervaring als commercieel directeur en HR directeur bij valantic. In die rollen heeft hij met veel succes een grote bijdrage geleverd aan de groei van het bedrijf.
Ook op internationaal niveau intensiveert valantic opnieuw de innovatie- en groeikoers. Zo heeft het bedrijf onlangs groeikapitaal opgehaald wat geïnvesteerd wordt in de strategische uitbreiding van het technologie- en dienstenportfolio van het bedrijf en de verdere internationalisering.

Dit vraagt ook om een aanvulling van het management team van de Nederlandse tak van het bedrijf. Om invulling te geven aan de groeiambities start Sander Berlinski per 1 januari 2023 als Director of propositions and strategic growth. Axel Augustinus is aangetrokken als Director of People, IT & Projects. 

Jelmer: “Binnen valantic breiden we onze dienstverlening en het technologieaanbod verder uit en werken we op internationale schaal samen. Ook bedienen we veel nieuwe, grote klanten met full-service projecten. Dit vraagt om een verdere professionalisering van het bedrijf met behoud van ons lokale ondernemerschap. Met de toevoeging van Sander en Axel, en een fantastisch team van collega's uiteraard, ben ik ervan overtuigd dat we deze nieuwe fase met veel succes én plezier tegemoet gaan.“

Ook vanuit de valantic board worden deze ontwikkelingen met enthousiasme ontvangen. Sebastian Hauptmann (COO valantic): “Onze visie is om valantic neer te zetten als het 'meest gerespecteerde advies- en oplossingsmerk voor digitalisering' op de Europese markt. De hoge kwaliteit van onze projecten zou ondenkbaar zijn zonder onze ongelooflijke collega's. Dankzij hen hebben we meer dan 99 procent terugkerende klanten en een personeelsverloop van minder dan 10 procent. Met de benoeming van Jelmer heb ik er enorm veel vertrouwen in dat we snel dichter bij ons doel zullen komen.”

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →