Gratis clinic: De wereld van SEO in 2018

Kom gratis naar de clinic 'De wereld van SEO in 2018' op 16 november 2018 bij Beeckestijn Business School.

Beeckestijn Business School nodigt je graag uit voor de clinic De wereld van SEO in 2018 op 16 november 2018 van 09:30 - 11:30 uur bij Beeckestijn in Leusden.

Van zoekmachine naar persoonlijk assistent: hoe ga je daar mee om?

Al jarenlang is de manier waarop de meeste mensen je website vinden de zoekmachine. In Nederland meer specifiek: Google. Goed zichtbaar zijn in de zoekmachines is daarom een van de belangrijkste elementen uit elk marketingplan. Tenminste, dat zou het moeten zijn.

Veel bedrijven zien zoekmachinemarketing nog steeds als een ‘kunstje’ wat er op je website gedaan wordt. Door de veranderingen die Google, Bing en andere zoekmachines doorvoeren, wordt het echter steeds lastiger om zichtbaar te zijn. Hiervoor moet je als marketeer op een andere manier kunnen en durven kijken.

Google, Bing en Amazon zijn allemaal aan het strijden om de ‘nieuwe zoekmachine’ te zijn. Een nieuwe zoekmachine waar het niet meer gaat om websites zichtbaar maken, maar om een ‘persoonlijk assistent’ te zijn.

Hoe ga je daar als marketeer mee om? In deze clinic gaat Bas van den Beld in op de laatste ontwikkelingen bij de zoekmachines en hoe bedrijven daarop in zouden kunnen en moeten spelen.

Over Bas van den Beld

Bas van den Beld is een Online Marketing Strategist en keynote speaker en trainer. Hij is de oprichter van Stateofdigital.com en Speakwithpersuasion.com en heeft voor o.m MKB bedrijven, maar ook KLM, Roland, Zilveren Kruis en Viacom geconsult. Zijn doel is om anderen beter te maken in digitale marketing of spreken in het openbaar, of beide! Hij doet dit door coaching, consulting en training van marketeers. Als keynote spreker heeft Bas op diverse conferenties wereldwijd gesproken. Energie, enthousiasme en storytelling zijn daarbij belangrijke ingrediënten. Het publiek wordt altijd geïnspireerd and verlaat de zaal klaar voor actie!

Meld je aan!

Kom op vrijdag 16 november 2018 naar deze clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09.30 – 11.30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 09.10 uur. Meld je gratis aan!

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.