Maik Cox naar Amp.Amsterdam 

Het sonic branding bureau wil met Cox als music supervisor & producer inspelen op de groeiende vraag naar creatieve input.

Maik Cox naar Amp.Amsterdam 
Amp.Amsterdam

Om aan de nationale- en internationale vraag naar de juiste creatieve input te voldoen, stelt Amp.Amsterdam Maik Cox aan als music supervisor & producer. Cox trad hiervoor in binnen- en buitenland op met zijn eigen projecten terwijl hij daarnaast muziek produceerde voor zo’n 100 verschillende artiesten. De nieuwe music supervisor & producer doceerde eerder 7 jaar Muziekproductie aan de Nederlandse Pop Academie. 

Cox: ‘Al vanaf mijn eerste kennismaking met het team van Amp.Amsterdam voelde ik een klik. Neem daarbij nog de merken en bureaus waarmee ze samenwerken en de keuze was zo gemaakt. Ik kijk ernaar uit om in mijn nieuwe functie mijn ervaring als componist te combineren met een interessant stuk strategie en supervisie. Een prachtige samenvoeging waarbij ik bijna elk aspect dat binnen de muziekbranche valt voor mijn kiezen krijg.’ 

Advertentie
advertisement

'Eigen stijl en track record'

Joost Haartsen, managing director, vult aan: ‘Bij Amp.Amsterdam zoeken we altijd mensen met een eigen stijl, een bewezen track record en roots in de muziek in de breedste zin van het woord. Met Cox voegen we opnieuw iemand toe aan ons team die aan alle eisen voldoet.’

Amp.Amsterdam / The Sonic Branding Company is een specialististisch bureau op het gebied van sonic branding, muziek productie, muziek supervisie en audio-post productie voor merken en bureaus. Het bureau werkt onder andere voor de merken Zespri, Lotto en Brand Bier. Vorig jaar won het Amsterdamse bureau de Grand Prix bij de ADCN Awards voor Smoorverliefd. 

Cox start per 1 oktober.

Lees ook: 

Plaats als eerste een reactie

Advertentie