Meer weten over Leading Creatives 2022? Kom naar de online informatiesessie

Ontdek hoe deze opleiding in elkaar steekt tijdens de online informatiesessie op 22 oktober of 12 november.

Leading Creatives van Versdenkers is een inspirerend leerprogramma waarmee creatieven hun ambities tot leidinggevend creatief kunnen realiseren. Tegelijkertijd kunnen organisaties hiermee hun toekomstig toptalent aan zich binden. In februari 2022 gaat een nieuwe groep van start.

Kom naar de online informatiesessie op 22 oktober of 12 november

Tijdens de online informatiesessies op 22 oktober en 12 november vertelt Versdenkers founder en trainer Lisa van Noorden alles over dit inspirerende programma. De informatiesessies zijn bedoeld voor ambitieuze creatieven die hogerop willen, maar ook voor team managers en HR managers die creatief talent binnen de eigen organisatie willen ontwikkelen.

De informatiesessie duurt maximaal 45 minuten, inclusief ruimte om vragen te stellen. Meld je aan via de website van Verdenkers en stuur alvast je vragen in.

Datum: 22 oktober of 12 november
Tijd: 10:00 – 10:45
Locatie: Zoom

Een praktisch small group trainingsprogramma

Leading Creatives beslaat 15 dagen training, verdeeld over drie modules die over een periode van zes maanden worden doorlopen. Het programma bestaat uit een praktisch small group trainingsprogramma afgewisseld met blended learning, werkbezoeken, creative challenges en cases. Voorafgaand aan de modules bespreken we jouw persoonlijke leerdoelen. Je krijgt begeleiding op maat. Zo ontwikkel jij je naar een effectieve leider voor je team, en een inspirator voor je organisatie.

Download de Leading Creatives brochure

Leading Creatives delnemers vertellen wat ze motiveerde om deze opleiding te volgen.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →