Op zoek naar krachtige ideeën? Zo ontwikkel jij het creatief vermogen

Als marketeer wordt er van je verwacht dat je creatief bent, maar waar haal je die creativiteit vandaan? Je ontdekt het tijdens deze clinic!

Er wordt vaak als marketeer van je verwacht. dat je “outside-the-box” kan denken. Dat je direct kan inspelen op veranderingen en continu nieuwe manieren vindt om je doelgroep te boeien. Zeker in deze tijd. Maar waar halen we al die creativiteit vandaan? En wat als je eigenlijk helemaal niet zo creatief bent?

Wat blijkt: creativiteit is een vaardigheid die je kan activeren en ontwikkelen. Door inzet van de juiste technieken haal je meer uit het creatief potentieel van jezelf en de organisatie. Het helpt je betere ideeën en oplossingen te bedenken en vernieuwingen te realiseren die onderscheidend zijn van de rest in de markt. Bob Muntjewerff en Laura Kerckhoffs van de Creativity Club nemen je tijdens de clinic: 'Op zoek naar krachtige ideeën? Zo ontwikkel jij het creatief vermogen' mee in de wondere wereld van creativiteit en unieke ideeën.

Datum: 24 juni 
Tijd: 13:00 - 14:30
Locatie: Live-stream 

Creativiteit als vaardigheid

Deze clinic is een soort "crash course" over creatief denken. Waarbij het vermogen om originele en vernieuwende oplossingen en ideeën te bedenken centraal staat. In 1,5 uur tijd geven Bob en Laura antwoord op vragen als:

- Hoe activeer en stimuleer je creativiteit?
- Wat zijn creativity killers en boosters?
- Hoe faciliteer je een creatief proces?
- Is er een formule voor briljante ideeën?
- Welke creatieve vaardigheden en technieken kan je inzetten om krachtige ideeën te genereren.
- De clinic is interactief, praktische ingesteld en zit vol tips die je direct kan inzetten in op de werkvloer.

Over Bob en Laura

Bob Muntjewerff en Laura Kerckhoffs zijn de oprichters van de Creativity Club. Laura is marketingmanager van beroep en heeft jarenlang gewerkt bij AFAS Software. Bob heeft een commerciële achtergrond en helpt organisaties om klantwaarde centraal te zetten in salestrajecten. Samen met creatieve partners vormen zij de Creativity Club. Ze bieden workshops, trainingen en programma’s die creativiteit activeren en innovatiekracht stimuleren op de werkvloer.

Aanmelden

Schrijf je in voor de gratis clinic op vrijdag 24 juni van Beeckestijn Business School. Voorafgaand aan de clinic ontvang je een mail met meer informatie over de live-stream. Meld je hier gratis aan >> 

Plaats als eerste een reactie