Podcast: Online Personalisatie & Profiling

Online personalisatiespecialist Martin van Kranenburg legt uit hoe je met online personalisatie begint en welke tools je kunt gebruiken

Studio Beeckestijn

Bij Beeckestijn Business School delen we graag onze vakkennis. Dit doen we nu ook in vorm van podcasts onder de naam Studio Beeckestijn.

Online personalisatie & profiling

In de eerste aflevering was online personalisatie- en conversiespecialist Martin van Kranenburg te gast. In zijn interview met digital strategist Bart Meerdink deelt hij uitgebreid zijn visie en ervaringen over online personalisatie. Wat houdt het in, waarom is het zo belangrijk, waar begin je en welke tools gebruik je hiervoor? En hoe zit het met GDPR?

Benieuwd? Luister hier de podcast

Stappenplan online personalisatie

Ook deelt Martin een stappenplan die je kunt gebruiken om aan de slag te gaan met online personalisatie. Lees hier het stappenplan.


Beeckestijn Business School geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. Beeckestijn Business School doet dit in het verlengde van haar opleidingen. #kennisdelen gaat verder dan alleen de opleidingen en de bijhorende colleges.

Plaats als eerste een reactie