Sebastian Mathews in raad van commissarissen Cognito Media Amsterdam

De Brit was eerder onder meer head of group communications van TomTom.

Sebastian Mathews, managing director EMEA bij Cognito, wordt lid van de raad van commissarissen van Cognito Media Amsterdam. De Brit werkte eerder twee jaar in Amsterdam als head of group communications van TomTom.

Na zijn tijd in Amsterdam werd hij director corporate communications Europe bij het technologiebedrijf Kaspersky en was hij head of corporate communications van Sage Group. Vorig jaar werd hij managing director van Cognito Londen. Medeoprichters Richard Neve en Jan Jaap Omvlee blijven in Amsterdam de directie vormen.

Advertentie
advertisement

In de zomer van 2017 heeft Cognito Media Group een minderheidsbelang verworden in het Amsterdamse bureau dat de voortzetting is van Neve Public Relations en Omvlee Wordwide. In Amsterdam werkt Cognito onder meer voor Achmea, Rewire, VVaA, Stater, Fund Seminar en Corum Investments. Cognito heeft ook kantoren in Singapore, Hong Kong, London, New York en Los Angeles.

Mathews zegt samen met Neve en Omvlee het bureau te willen laten groeien en het dienstverleningspakket uit te willen bereiden. 'Amsterdam is voor verschillende van onze cliënten een belangrijke toegangspoort naar Europa.'

Plaats als eerste een reactie

Advertentie