Top 10 trainingen die je niet mag missen

De lente staat voor de deur! Het perfecte moment om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling of aan het verdiepen van je kennis.

De volgende 10 toptrainingen gaan je hier zeker mee helpen! Ontdek wat het beste bij jou past en neem deel aan een van deze interessante sessies in Amsterdam.

GA JE VOOR PERSOONLIJKE ONTWIKKELING......

Denk dan eens aan een van deze 5 trainingen die je stuk voor stuk verder helpen in je dagelijks werk en functioneren.

1. Veerkracht in je werk – Stress de Baas

Krijg inzicht in het effect van stress en leer hoe je hier anders mee om kunt gaan. Tijdens deze creatieve training van Jildou Oostenbrug ligt de focus op psychologisch zelfinzicht over hoe we onszelf kunnen uitputten én hoe we daarmee kunnen stoppen. Ervaar niet alleen rust en ruimte, maar ook meer verbinding met je eigen wensen!
Ontdek meer

2. Liever Assertiever

Wil je graag een goede en aardige collega en opdrachtnemer zijn? Kom je wel eens in de knel omdat je voordat je het wist alweer ‘ja’ hebt gezegd? In de training Assertiviteit leer je op een goede manier voor jezelf op te komen, zonder weerstand bij de ander op te roepen. En waarom het zo lastig kan zijn om assertief te zijn. Jildou Oostenbrug neemt je op luchtige wijze mee in de psychologische belemmeringen die een assertieve basishouding in de weg staan, en biedt handvatten om deze te tackelen, zodat je meer regie krijgt over je eigen gedrag. Ontdek meer

3. Effectief Leiderschap

Ontdek wat voor type leider jij bent en wat jouw krachten en valkuilen zijn! Tom Wilms laat je tijdens interactieve workshop zien en ervaren hoe je jouw leidinggevende capaciteiten optimaal kunt benutten om als team maximaal te presteren.
Ontdek meer

4. Effectief communiceren

Effectiever communiceren door de regie in eigen hand te nemen! Tijdens deze interactieve training van Jildou Oostenburg leer je hoe belangrijke gesprekken zowel respectvol als effectief kunnen zijn, juist ook wanneer de emoties oplopen en er verschillende standpunten spelen. Leer alle communicatiekneepjes en ontdek het belang van persoonlijk leiderschap.
Ontdek meer

5. Krachtige presentaties maken

Iedereen kan een inspirerende presentatie maken. Je moet alleen weten hoe. Ontdek alle geheimen van een krachtige presentatie tijdens deze inspirerende workshop van Michiel Dullaert, maker van de winnende presentatie op MIE 2021! Leer alles over het opbouwen van een presentatie, het vertellen van je verhaal en het ontwerpen van aansprekende slides.
Ontdek meer

 

… OF HET VERDIEPEN VAN JE KENNIS?

Kan jouw kennis wel weer een actuele boost gebruiken? Misschien is een van deze 5 trainingen dan wel iets voor jou!

1. MOA-NIMA Mastercourse Marktonderzoek

Zelf aan de slag gaan met marktonderzoek is vaak makkelijker dan je denkt! Maar pas op voor de valkuilen waar je als beginnende onderzoeker makkelijk in kunt vallen. Deze mastercourse van Durk Bosma en Michiel Dullaert is samengesteld voor marketeers die zelfstandig met marktonderzoek aan de slag willen en deze valkuilen willen ontlopen. 
Ontdek meer

2. Van Data naar Commerciële Besluitvorming

Zie je als marketeer de bomen niet meer door het kpi-bos? Is er meer data beschikbaar dan je kunt verwerken en lijken alle databronnen even belangrijk? Tijdens deze tweedaagse training slaat Robert van Ossenbruggen een brug tussen de wereld van commerciële vraagstukken en de wereld van data, indicatoren en modellen. 
Ontdek meer

3. Verandermanagement

Veranderen is aan de orde van de dag maar hoe geef je daar effectief leiding aan? Word je bewust van de dynamiek van een organisatie in transitie en welke rol jij daarin als leider hebt. Die zou wel eens heel anders kunnen zijn dan je denkt. Els Molenaar laat je ontdekken hoe je met je organisatie duurzaam kunt veranderen en vaste patronen kunt doorbreken.
Ontdek meer

4. Design Thinking = Design Doing

Spreken de termen ‘Human-centered’, ‘Holistisch’, ‘Het probleem achter het probleem’ en ‘Durf te falen’ jou aan? Dan is de Design Thinking-mindset helemaal geschikt voor jou! Schrijf je in voor deze inspirerende workshop van Sabine Kroes en ontdek alles over deze mindset en hoe je die in de praktijk toepast.
Ontdek meer

5. Customer Journey

Je wilt de klantbeleving verbeteren van jouw organisatie, product, dienst, website of app, maar je weet niet waar je moet beginnen? Dan past deze training bij jou! Sjoerd Walinga neemt je mee in de belangrijkste theorie over persona’s en customer journey mapping én geeft je alle praktische handvatten om direct mee aan de slag te gaan!
Ontdek meer

Programmagids 2022

Onze nieuwe programmagids is uit! Bekijk hier het volledige MOAcdemy-aanbod of bekijk de ingeplande MOAcademies in de MOAgenda op moa.nl.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →