Vanessa Hofland managing director van Media.Monks Amsterdam

Media.Monks integreert onder leiding van Hofland film en content binnen Amsterdam, Sicco Wegerif gaat de Europese teams op BMW leiden.

Vanessa Hofland wordt managing director van Media.Monks Amsterdam. Zij neemt het stokje over van Sicco Wegerif. Hij wordt managing director EMEA van The Marcom Engine (TME), de organisatie binnen Media.Monks die werkt voor BMW en MINI in 24 landen in Europa. Hofland krijgt ook de film-unit van Media.Monks onder haar hoede. Die werd de afgelopen drieënhalf jaar geleid door Vivian Opsteegh, zij vertrekt bij het bedrijf en heeft nog geen andere positie. 

Hofland maakte vorig jaar maart vanaf AH Studios de overstap naar Media.Monks en vervulde sinds mei 2022 de functie Chief Operations Officer bij TME. In haar nieuwe functie zal zij zich richten op de verdere groei van Media.Monks als breed bureau. In Amsterdam werken 250 medewerkers op klanten als BMW & MINI, De Nederlandse Overheid, Miele, ProRail, Pink Ribbon en KWF.

Victor Knaap, co-founder en ceo EMEA, voegt toe: ‘Het voelt goed om na 20 jaar eindelijk de reputatie van ‘productiehuis’ van ons af te schudden en volle kracht vooruit te gaan op onze full-service propositie in Nederland.’

Het management in Amsterdam ziet meer verandering, zo zijn Robert van der Lans en Niels de Wit gepromoot tot executive creative directors. Zij zullen zich richten op de uitbouw van de creatieve vloer van Media.Monks in Nederland.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie