Vergroot je creatieve en professionele potentie met professional coaching

Kies voor een Versdenker als sparringpartner. Die helpt het beste uit jezelf of je team te halen.

Je werkt keihard aan je bedrijf, je carrière of aan een project. En je loopt tegen persoonlijke of professionele vragen aan. Bij het opstarten van je eigen merk. Of over je ontwikkeling binnen je organisatie. Een persoonlijk traject op maat biedt uitkomst. Bij Versdenkers kan dat in de vorm van professional coaching of training-on-the job. Voor individuen én teams.

1 op 1 coaching: je creatieve en professionele potentie optimaliseren

Dat vraagt om reflectie op jouw professionele ontwikkeling. In je eigen bedrijf, of binnen een organisatie. Ben je een firestarter, een bouwer of een consolidator? Waar word jij écht gelukkig van? Droom je van het lanceren van je eigen merk, dan kun je bij Versdenkers kun je terecht voor 1 op 1 professional coaching. Van strategische positionering tot de uitrol van communicatie in middelen en media. Of misschien geef je leiding aan een creatief team en wil je je leiderschap skills vergroten. Draagvlak creëren voor strategische plannen. Je team vérder brengen door op de juiste manier sturing te geven. We ontwikkelen altijd een coachingstraject dat past bij jouw vraag.

Professional coaching vullen we in op vertrouwde wijze; via dialoog, reflectie en opdrachten, maar óók op onconventionele wijze. In op maat gesneden experiences. Een voorbeeld? Professionals die overtuigender willen spreken zetten we nét zo makkelijk neer als frontman van een band. En hoe je je stem optimaal gebruikt leer je het beste van een acteur.

Een professional coaching traject pakken we zo aan:

  1. Video intake (kosteloos).
  2. Vóór aanvang van de eerste sessie doorloop je een online vragenlijst.
  3. Intakesessie: We starten met een gesprek over jouw ontwikkel behoefte. We kijken naar je doelen op de korte en lange termijn en onderzoeken welke quick wins er zijn te behalen. Daarna matchen we je met de juiste coach.
  4. De volgende sessies zijn vrij invulbaar naar behoefte en doelstelling. Een reguliere sessie duurt 45 minuten. Een experience kan tot een halve dag duren.

Training on the job: een collega plus die met je meedenkt

Je hebt, solo of met je team nieuwe kennis opgedaan in één van onze trainingen. Op de vleugels van vers creatief inzicht zit je weer aan je bureau. Maar na een tijdje denk je..hoe zat het ook alweer? Of je collega vond die nieuwe inzichten achteraf gezien toch niet zo toepasbaar. Kortom; soms sluipen oude gewoontes weer binnen. Ondanks dat jouw team nieuwe wegen wil, nee... móet inslaan. Een training on the job traject kan jullie weer op gang helpen. Dit kan op verschillende manieren. Wij pakken het heel praktisch aan. We denken met je mee, zodat jij en je team weer verder kunnen. Eigenlijk heb je er tijdelijk een collega plus bij.

Dit zijn onze uitgangspunten:

Gelijkwaardigheid
Jouw Versdenkers-collega staat niet naast je om je op de vingers te tikken of te checken wat je nog van de training weet. Wel om je bij te staan bij je vraagstuk.

Een open houding en blik
Blijven denken zoals je deed levert niks nieuws op. De durf om te reflecteren op je aanpak en je open te stellen voor inzichten en adviezen maakt training on tje job pas echt constructief. Je Versdenkers collega is er natuurlijk ook om je te inspireren! Vertrouwen en discretie vinden we essentieel. Dat betekent dat wat in de sessie wordt gedeeld, in de sessie blijft. 

Voor wie
Training on the job is bedoeld voor alle professionals, teams en organisaties die wat praktische hulp kunnen gebruiken. Ook als je geen training hebt gevolgd, maar wel behoefte hebt aan back-up of onze input zoekt op specifieke vraagstukken.

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je interesse in een traject op maat voor jezelf of voor jouw team? We informeren je graag over de mogelijkheden. Neem contact op met Lisa van Noorden via leren@versdenkers.nl of bel 0619-598 987.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →