Word digital marketing strateeg!

Wil jij digital marketing strateeg worden? Je leert hier alles over tijdens de opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap

Door de introductie van vernieuwende technologieën en nieuwe media is er een groeiende behoefte aan digital marketing professionals. Er zijn skills nodig zoals kunnen opereren op strategisch niveau, nieuwe businessmodellen kunnen ontwikkelen, de organisatie toekomstbestendig kunnen maken en ervoor kunnen zorgen dat er snel kan worden ingespeeld op veranderende klantbehoeften.

Met de post-master opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap breng je je strategische digital marketing kennis in twaalf dagdelen naar een hoger niveau. Het doel is om sturing en leiding te kunnen geven aan de digitale transformatie.

Tijdens de opleiding leer je onder andere:

  • Alles over de laatste trends en ontwikkelingen
  • Hoe je inzichten vertaalt naar je eigen digital marketingvisie en strategie
  • Hoe je een digitale winnaar wordt

Voor wie is deze opleiding?

Ben jij een ervaren professional die bezig is met (online) marketing en de strategie van het marketingbeleid van een organisatie? Dan is deze opleiding heel waardevol voor jou! Rond je je opleiding af met een 7 of hoger, dan krijg je naast je diploma de titel Certified Digital Strategy Professional toegekend en kun je de afkorting CDSP achter je naam gebruiken (bijv. op LinkedIn).

Praktische informatie

Datum: 6 december
Locatie: Amsterdam, Antwerpen, Leusden, Utrecht en Online
Studiebelasting: 12 dagdelen
Kosten: € 5.895,- (excl. BTW)

Lees hier meer over de masterclass Digital Marketing Strategie & Leiderschap >>

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →