Overheid investeert mee in jouw kennisontwikkeling

Zit je momenteel zonder baan? Dan is het goed om te weten dat de overheid wil mee investeren in jouw kennisontwikkeling

Beeckestijn Business School

De coronacrisis zet ons leven op zijn kop en raakt ons allemaal. Contracten worden niet verlengd en ook voor veel ZZP-ers zullen het zware tijden worden. Veel bedrijven zullen moeten herstellen van de economische dip en zijn afwachtend in het aannemen van mensen.

Vergoeding opleidingskosten

Zit je zonder baan, dan is het juist nu belangrijk om te investeren in kennis om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Het is het goed om te weten dat de mogelijkheden die UWV biedt voor vergoeding van de opleidingskosten ook voor onze opleidingen van toepassing zijn. Veel van onze deelnemers die in between jobs zijn hebben hier al gebruik van gemaakt.

Daarnaast bieden we bij Beeckestijn Business School de mogelijkheid tot gespreid betalen en een BTW vrije factuur. Lees hier meer over onze financiële mogelijkheden.

Beeckestijn Business School geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. Vanwege het coronavirus worden alle opleidingen, trainingen & clinics online gegeven. Vanaf 1 juni starten de opleidingen en trainingen deels weer op locatie.

Plaats als eerste een reactie