Podcast: B2B leadgeneratie: zo bouw je een goede machine

Waar begin je mee? Wat is een messaging framework en hoe zet je pillar content goed in?

In deze allernieuwste podcast van Studio Beeckestijn gaat digital strategist Bart Meerdink in gesprek met Michiel Schouten. 

Michiel heeft uitgebreide ervaring opgedaan bij Marktplaats waar hij betrokken was bij het opzetten van Marktplaats Zakelijk. En de afgelopen jaren was hij werkzaam als Head of Marketing bij Digital Publishing Platform Foleon. 

B2B leadgeneratie

In deze aflevering hoor je hoe je een op een effectieve manier een B2B leadgeneratie machine opzet. Waar begin je mee? Wat is een messaging framework en hoe zet je pillar content goed in? Dit en nog veel meer komt aan bod!

Luister hier de podcast wanneer het jou uitkomt!

 

Wil je meer horen van Michiel? Kom gratis naar zijn clinic! (Online)

Op vrijdag 24 april geeft Michiel een clinic waarin hij met veel praktijkvoorbeelden uitlegt hoe jij jouw B2B leadgeneratie klaarstoomt voor de steeds complexere B2B sales cycles. Meld je hiervoor gratis aan!

I.v.m. de huidige Corona-maatregelen zal deze clinic via een live-stream te volgen zijn.

 

Beeckestijn Business School geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. Beeckestijn Business School doet dit in het verlengde van haar opleidingen. #kennisdelen gaat verder dan alleen de opleidingen en de bijhorende colleges.

Reacties:

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.