Ben jij goed genoeg verzekerd als ondernemer?

Zorg dat je als ondernemer goed beschermd bent voor de risico’s die jouw werk met zich meebrengt.

Als je ondernemer bent, ben je ook zelf verantwoordelijk voor de risico’s die jouw werk met zich meebrengt. Gelukkig kun je je hiertegen beschermen door middel van een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Helaas zijn er echter nog heel veel ondernemers die deze verzekering niet afgesloten hebben. Dat kan tot grote problemen leiden en dat terwijl het heel eenvoudig is om een verzekering af te sluiten. Wij laten je daarom zien waarom een goed pakket aan verzekeringen belangrijk is en hoe je zorgt dat je deze vandaag nog afsluit.

Wat is de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Een ongeluk zit in een klein hoekje en als je aan het werk bent, kan het zomaar gebeuren dat je schade veroorzaakt aan eigendommen van de klant. Denk bijvoorbeeld aan een ladder die valt terwijl jij aan het schilderen was, een ruit die sneuvelt omdat je even niet goed uitkeek toen je met lange latten liep te sjouwen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Als jijzelf voor deze schade zou opdraaien, kan je dat duur komen te staan. Vandaar dat het goed is om hier een verzekering voor af te sluiten. Mocht je dan schade veroorzaken, dan kun je contact opnemen met je verzekering om de kosten te laten dekken. Je kunt een verzekering kiezen die aansluit bij jouw vakgebied, het ene beroep brengt namelijk minder risico’s met zich mee dan het andere en dus is het belangrijk om je verzekering goed op jouw vakgebied af te stemmen. Je kunt kiezen voor de optie voor zzp’ers, voor de detailhandel, voor de agrariërs of die voor de mkb’er. Met deze verzekering is ook je algemene bedrijfsaansprakelijkheid gedekt. Werk je veel buiten en is er een kans op milieuaansprakelijkheid? Ook dan biedt deze verzekering volop dekking. Zorg er dus voor dat je deze polis afsluit.

Heb je een beroepsaansprakelijkheidsverzekering nodig?

Moet jij vaak advies geven aan klanten en kunnen deze adviezen de klanten veel kosten wanneer je fouten maakt? Dan is het belangrijk dat je een goede verzekering hebt die de schade kan herstellen. Wij raden je daarom aan om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Met deze verzekering kun je onkosten die de klant moest maken als gevolg van jouw verkeerde advies, laten uitkeren door jouw verzekering. Lees de voorwaarden echter even goed door zodat je weet wat wel en niet toegestaan is. Door deze optie aan je verzekering toe te voegen, kun je er zeker van zijn dat je heel veel financiële problemen kunt afwenden.

Sluit je polis online af

Een goede verzekering afsluiten, is een fluitje van een cent. Het enige wat je hoeft te doen, is even naar de site van jouw verzekeringsmaatschappij te gaan. Hier kun je zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Lees de voorwaarden even goed door en kies vervolgens wat jij nodig hebt. Hoe meer je kiest, hoe meer korting je kunt krijgen. Zo ben je niet alleen heel goed verzekerd, maar betaal je ook nog eens minder. Regel je zaakjes vandaag dus nog om zodat je veel risico’s kunt afwenden.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →