Fellinger het haantje van 2006

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen of Stephan Fellinger wint alweer een prijs. Gisteren mocht de op de nieuwjaarsborrel van het , en (samen hebben ze onderdak in het ) een Coq d'Honneur in ontvangst nemen.

De prijs is bedoeld voor personen die zich zeer verdienstelijk hebben gemaakt voor het marketingcommunicatievak.

Stephan Fellinger is nieuwe media-apostel, directeur van uitgeverij Blogo Media en organiseert dit jaar alweer voor de 9e maal de Spin Awards. Van harte, Stephan!

Naast Fellinger mochten ook Harry Dekker (mediadirecteur bij ) en Nelly Kalfs (directeur ) een Coq d'Honneur mee naar huis nemen.

Voormalig topman Walter van der Mee van Publicis Nederland ontving een Coq de Grand Honneur.

-oprichter Raymond Spanjar was winnaar van de Jonge Haan 2006. Hij kon echter vanwege een hersenschudding de prijs niet in ontvangst nemen. Dat duurt nu al meer dan een maand, dus vanaf deze plek van harte beterschap gewenst, Raymond!

De Jonge Haan is een publieksprijs. Andere genomineerden waren Carmen Straatsma (Elle Girl) en Lobke Hidding (Media Maatschap).

De bronzen hanen van 2005 gingen overigens naar Alfred Levi en Jacques Kuyf. Vormalig Adformatie-hoofdredacteur Michael van Os ontving toen de Coq de Grand Honneur.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie