Waar ga jij kantoorruimte huren? Kies je voor Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven?

Het vinden van een kantoorruimte kan lastig zijn en daarom moet er voldoende aandacht aan de zoektocht worden besteedt. Waar let jij op?

LEQUAL

De uitstraling van je bedrijf en de bereikbaarheid is afhankelijk van de kantoorlocatie. Zo staat Amsterdam bekend als dé kantorenstad van ons land. Maar Rotterdam wordt ook populairder en Den Haag en Utrecht blijven ook niet achter bij de zoektocht van menige partijen naar kantoorruimte. Waarom? De buitengewoon goede bereikbaarheid en stimulans van de Randstad natuurlijk. Het is niet voor niets dat de meeste corporates hier kantoorruimte huren.

Bij SKEPP huur je zelfs in andere steden (goedkope) kantoorruimte

Eindhoven is na de top vier steden het meeste in trek als kantoorlocatie van Nederland. Dichtbij het vliegveld en met goede verbindingen met de andere (grote) steden van Nederland is de stad gunstig gelegen. Maar wanneer jij als bedrijf een landelijke dekking aan kantoorpanden wil of op een rustigere en goedkopere locatie wil huren, ben je ook hiervoor bij SKEPP aan het goede adres. Voor een passend aanbod voor elk type bedrijf in alle provincies, regio’s en steden van Nederland moet je bij SKEPP zijn. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook veel kantoorruimte in Tilburg.

Een kantoorruimte huren doe je gratis en eenvoudig met vergelijkingswebsite SKEPP

SKEPP heeft een ruime keuze aan grote kantoorruimte, kantoorunits en (flex)werkplekken in zowel Nederland, België als Duitsland. Met een aanbod van maar liefst 1200 kantoorpanden in eigen land en 100 kantoren in zowel Duitsland als België heb je als corporate, MKB of (snel)groeiend bedrijf een uitgebreide keuze. De gratis vergelijkingswebsite heeft ook het streven om Oostenrijk en Zwitserland te veroveren binnen korte termijn. De ambitie van SKEPP is niet voor niets om de grootste aanbieder van kantoorruimte te worden in West-Europa.

Moeiteloos de ideale kantoorruimte huren voor jouw bedrijf

Eenvoudigweg vergelijk je kantoorruimte in elke mogelijke stad in Nederland, België of Duitsland. Heb jij een prachtig kantoor gevonden? Regel dan direct op de website een rondleiding bij dat kantoorgebouw. Verlang je meer informatie? Neem contact op met de gecertificeerde vastgoedconsultants van SKEPP, zo maak jij altijd de juiste keuze. Op basis van jouw persoonlijke eisen en wensen selecteren zij namelijk pakweg drie kantoorruimten en plannen voor jou alle rondleidingen in, gratis en vrijblijvend!

Een kantoorinrichting van Officeplanner: trendy en functioneel

SKEPP staat bekend als dé gratis vergelijkingswebsite voor kantoorruimte en werkplekken. Maar wist je dat je hier ook terecht kunt voor een trendy, functionele en flexibele kantoorinrichting? Het prefab design inrichtingsconcept Officeplanner in de stijlen URBAN en CITY is het unieke concept van SKEPP. De industriële variant is de URBAN kantoorinrichting. Voor professionals met behoefte aan comfort is CITY de juiste inrichting voor kantoorruimte. De voordelen van Officeplanner? Flexibiliteit, ergonomie, hippe vergaderruimten, focus werkplekken en natuurlijk een prachtig totaalplaatje. Welke wensen en behoeften jij ook hebt, met Officeplanner is alles mogelijk!

Bekijk, vergelijk, huur en richt jouw perfecte kantoor in

Naast het bieden van een ruim aanbod kantoorpanden in maar liefst drie landen, bestaat de dienstverlening van SKEPP uit het persoonlijk helpen de zoektocht naar jouw ideale kantoorruimte inclusief het inrichten van het kantoor, met het eigen inrichtingsconcept Officeplanner. Wil jij een kantoorruimte huren? Laat jouw zoektocht en afhandeling over aan de young professionals door contact op te nemen met SKEPP. Eenvoudig een kantoorruimte huren op de juiste kantoorlocatie, dat is toch wat jij wilt?

Plaats als eerste een reactie