Chef'Special maakt remix van hit Amigo met kinderen en mobiele instrumenten

Het is een samenwerking met Vodafone. De boodschap: je kunt overal muziek maken met je mobiel

Vodafone en Chef’Special presenteren een remix en clip van de hit Amigo. De videoclip is opgenomen op een school, waarmee de partijen willen benadrukken hoe belangrijk muziek op scholen is. In de clip laat de band samen met kinderen zien hoe je dankzij technologische innovaties overal muziek kunt maken.

Muziek maken met je mobiel
Chef’Special heeft voor deze nieuwe track samengewerkt met Vodafone, die daarmee wil aantonen dat je met het netwerk overal muziek kunt maken. De instrumenten uit de clip (Freedrums, Specdrums, Jamstiks en Mogees) kun je overal gebruiken via je mobiel. Zo kun je muziek maken waar en wanneer je wil.

'Het netwerk van Vodafone maakt het mogelijk om waar dan ook muziek te maken met je mobiel. Muziekleraren, artiesten en iedereen die muziek wil maken, kunnen hier nu mee experimenteren', zegt Xavier Feliu (Vodafone). 'Het stimuleren van creativiteit gaat hand in hand met technologische innovatie in de visie van Vodafone. Ons netwerk brengt nieuwe muzikale mogelijkheden dichterbij dan ooit.'

In de clip zien je de bandleden en kinderen een middelbare school omtoveren tot een muziekinstrument: van het biologielokaal tot de kluisjes.

Wedstrijd
De clip is onderdeel van een grotere campagne om creativiteit bij kinderen te stimuleren en hen kennis te laten maken met nieuwe manieren om muziek te maken op school. Vodafone organiseert een wedstrijd waarmee kinderen kans maken op een optreden van Chef'Special op hun school. Verder krijgen de winnaars muziekpakketten met daarin de digitale instrumenten uit de videoclip. Klassen of scholen kunnen een video posten op Instagram met de hashtag #readytorock, waarin ze hun versie van ‘Amigo’ spelen met schoolspullen. Hoe creatiever, hoe beter. De drie origineelste inzendingen winnen. De actie loopt tot en met 13 februari.

De nieuwe clip van Amigo is hier te bekijken en hier is de making-of te zien.

Credits:
Concept: ACHTUNG! mcgarrybowen & Glasnost
Videoproductie: ACHTUNG! mcgarrybowen/ CANADA
Mediabureau: Wavemaker
Pr-bureau - Glasnost

Written and composed by Chef’Special, Carter Matschullat, Eren Cannata
Produced by Jasper Zuidervaart, Guido Joseph, Wouter Heeren
Mixed by Jasper Zuidervaart
Mastered by Chris Gehringer at Sterling Sound, NYC.

Advertentie