Popcorn Stories viert open samenleving: steun lokale ondernemers!

‘Veel kleine ondernemers hebben het nog altijd zwaar. Laat dit een hart onder de riem zijn’, aldus het storytellingbureau.

Nu vandaag de laatste coronamaatregelen van de baan zijn, lanceert storytellingbureau Popcorn Stories een online feelgood-video waarin het kleine ondernemers, die de coronacrisis hebben overleefd, in het zonnetje zet. We zijn weer open!

Precies twee jaar geleden bracht Popcorn Stories een meer somber gestemde video uit, genaamd Handen thuis, waarin we kennismaakten met corona en de hoop op betere tijden werd uitgesproken. Die tijd lijkt nu te zijn aangebroken. Wel houdt managing director Michan Tolman een kleine slag om de arm. 'Dat we weer open mogen, betekent niet dat alle problemen zijn opgelost. Veel kleine ondernemers hebben het nog altijd zwaar en het is maar de vraag of ze het met een naderende crisis en oplopende inflatie gaan redden. Maar laat dit een hart onder de riem zijn.'

Kroeg op de hoek

Voor de grote corporates en online ketens maakt een klant meer of minder weinig uit, maar dat ligt anders voor de buurtwinkel, dansstudio en kroeg op de hoek. Voor hen, of beter gezegd hun klandizie, is de video bedoeld. ‘Alles is weer open, ook in jouw buurt. Steun lokale ondernemers’, is de boodschap. In de video zien we Amsterdamse ondernemers van café Helmers, The Collection One, Beadies Amsterdam, Baila Bel Air, café Bendito, de Skatedokter, Stones en l'Equipage. En die zijn allemaal open.

Mooie storytelling

De video wordt via owned media, dus van Popcorn Stories en de genoemde ondernemers, online uitgerold. Wat moet het Popcorn Stories zelf opleveren? Tolman: 'Het gaat echt om de ondernemers, we geven hen een steuntje in de rug. Net zoals we dat in 2020 hebben gedaan. En nee, dat zijn geen klanten van ons. Leuk als het voor onszelf enige pr, zoals een artikel in Adformatie, oplevert, als onze mooie storytelling gezien wordt. Maar dat is niet het voornaamste doel.'

Bekijk de video hieronder:

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie