Met Dremel kun je meer dan je denkt

Dremel (onderdeel Bosch) inspireert. Dat laten we zien met een serie korte videos.

Wie kijkt er nog naar een instructievideo? Of een demonstratiefilm? Consumenten willen meer. Meer inspiratie, meer beleving. En dat komt goed uit, want met Dremel kun je meer dan je denkt.

Het is het achterliggende thema voor 5 online video’s waarin de verschillende producten van Dremel hun opwachting maken. Nu eens niet statisch gedemonstreerd of plastisch geanimeerd. Maar als onderdeel van een inspirerend verhaal, het product gepresenteerd als een spannend jongensboek. Dat is het uitgangspunt voor een film, waarin de nieuwe Dremel 7750 gebruikt wordt om een indrukwekkend ijssculptuur te maken. Of het verhaal van de propmaker die met de Dremel Micro te midden van plastic bloederige lijken, ijsberen en afgerukte ledenmaten een leeuwengebit perfectioneert. En de surfdude die er zijn kleurrijke planken mee polijst.

Mooie voorbeelden van storytelling. Een inspirerende manier van het presenteren van de producten van Dremel online. En perfect passend binnen het big idea ‘Met een Dremel kun je meer dan je denkt’.

Bekijk de rest hier

SuperRebel.com is an international creative agency. We develop brave new brands and we energise existing brands. By all means. We are the ultimate agency for entrepreneurs and entrepreneurial marketeers who want to get the best out of their brands. Just like we do with our own brand. #bebrave

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →